FOR CARAVAN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Burimex s.r.o. - bazar, obchod, servis i prodej nových karavanů na jednom místě


Burimex s.r.o. - bazar, obchod, servis i prodej nových karavanů na jednom místě

Prodej nových a ojetých karavanů

Burimex s.r.o. je autorizovaným partnerem předních evropských výrobců karavanů značek Caravelair, Swift, Sterling, Sprite a také obytných automobilů Forster. V bazaru s karavany pak najdete jen technikem prověřené anglické a německé karavany, které se prodávají s kompletní šestiměsíční zárukou! Zároveň jsou pro zákazníky připraveny materiály a dokumenty plné užitečných informací a tipů.

 

 

 

Servis karavanů všech značek

Ve zcela novém servisním středisku pro karavany si můžete objednat rozšíření standardní výbavy karavanu, pravidelnou sezónní údržbu a servis karavanu pro jeho delší životnost. Samozřejmé jsou také klasické opravy karavanu po nehodě nebo opotřebování. Středisko je autorizovaným servisním místem pro karavany značek Caravelair, Abbey, Ace, Forster, Euramobil a Bailey. Servis karavanů lze samozřejmě řešit na pojistnou událost i mimo ni.

 

 

Internetový a kamenný obchod Světkaravanů.cz

V areálu firmy a na internetové adrese svetkaravanu.cz najdete nabídku nákupu veškerého příslušenství pro karavany a kemping a také náhradní díly a doplňky pro karavany. Pří nákupu zboží on-line jistě potěší, že poštovné do 30 kg stojí pouze 79 Kč. Prohlédněte si i vy sortiment obchodu s příslušenstvím pro karavany.  Zároveň je při nákupu nového vybavení pro karavan možné sjednat rovnou i jeho instalaci v servisu

 

 

Rádi Vás u nás v Burimex s.r.o. uvítáme, provedeme a poradíme s případným výběrem nového karavanu.






Více
Závěrečná zpráva FOR CARAVAN 2023

Facebook
Tipy na výlety
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje