FOR CARAVAN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

MORELO OPEN 2017


MORELO OPEN 2017

MORELO OPEN 2017

VE DNECH 25. – 28.5. 2017

Obytné vozy s.r.o. Vás zvou na ojedinělou akci MORELO OPEN 2017, kde máte jedinečnou příležitost nasát atmosféru luxusních vozů MORELO přímo z výrobní haly ve městě Schlüsselfeld v Německu.

 

Pro návštěvníky MORELO OPEN 2017 je připravena možnost podívat se přímo do výrobní haly, kde se vyrábí luxusní obytný vůz MORELO, seznámit se s procesem výroby a prohlédnout si všechny modely této značky na vlastní oči. Vše může být pro Vás v českém jazyce.

 

 

Součástí MORELO OPEN je doprovodný a zábavný program pro celé rodiny.

 

Organizátoři MORELO OPEN nabízejí možnost parkovat svým ( nebo půjčeným) obytným vozem přímo v areálu MORELO nebo si zajistit ubytování v penzionech v okolí výrobní haly MORELO. Své místo je potřeba si včas rezervovat, protože počet míst je limitovaný a na tuto akci se každoročně sjíždějí milovníci obytných vozů MORELO z celé Evropy.

 

Společnost Obytné vozy s.r.o. Vám nabízí možnost na tyto dny zapůjčit obytný vůz z jejich nabídky. Nabídku obytných vozů k půjčení najdete zde : www.pujcovna-vozu-obytnych.cz.

 

„ MORELO je originál, vyrobený vždy na přání zákazníka.“

 

 

V případě dotazů nebo zájmu si rezervovat místo na MORELO OPEN 2017 nás kontaktujte.

 

Výhradní importér a prodejce luxusních vozů MORELO v České republice je společnost Obytné vozy s.r.o., více informací o těchto luxusních obytných vozech na www.morelo.cz .

 

Luxusní obytné vozy MORELO budou součástí výstavy FOR CARAVAN v Praze ve dnech 10. – 12.3. 2017, kde představíme nejluxusnější model EMPIRE LINER. Těšíme se na Vás v HALE 7.

 

 






Více
Závěrečná zpráva FOR CARAVAN 2023

Facebook
Tipy na výlety
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje