FOR CARAVAN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

MORELO Winter Rally 2017


MORELO Winter Rally 2017

Majitelé firmy MORELO Jochen Reimann a Reinhard Löhner pozvali své zákazníky a zároveň milovníky značky MORELO do útulné vesničky Bruck v Rakousku, kde se ve dnech 11.2. - 18.02.2017 konala každoroční zimní akce MORELO RALLY OPEN.

 

 

V Brucku se smálo sluníčko již od příjezdu. Na obloze nebyl ani jeden obláček a sníh se krásně třpytil pod slunečními paprsky. Lepší už to ani být nemohlo.


Všichni si užívali mnoha outdoorových aktivit včetně příjemného a čerstvého horského vzduchu.

 


“ MORELO = svoboda na cestách.”

 

 

Čas je největší luxus a hned potom přichází Morelo.
Protože nabízí vše, co dělá život krásnější.

 

 

Ať už pěší turistika, lyžování nebo curling, nálada byla pořád skvělá, protože si všichni užívali MORELO Winter Rally naplno.

 

 

Společné výlety a procházky, jízda na saních, skvělé a kulinářské večery a samozřejmě předávání zkušeností byly součástí této akce. Vždyť se tady sešli všichni, kteří se zamilovali do svobody cestování s luxusním obytným vozem MORELO.
 

 

Společná fotografie usmívajících se nadšenců značky MORELO z celé Evropy nemohla na závěr akce chybět. Všichni se již těší na jarní akci MORELO OPEN 2017, na které můžete být také. Více informací o této akci najdete na www.morelo.cz nebo udělejte rezervaci na emailové adrese: info@morelo.

 

 

Výhradní importér a prodejce luxusních vozů MORELO v České republice je společnost Obytné vozy s.r.o., více informací o těchto luxusních obytných vozech na www.morelo.cz .


Luxusní obytné vozy MORELO budou součástí výstavy FOR CARAVAN v Praze ve dnech 10. – 12.3. 2017, kde představíme nejluxusnější model EMPIRE LINER. Těšíme se na Vás v HALE 7.

 

 






Více
Závěrečná zpráva FOR CARAVAN 2023

Facebook
Tipy na výlety
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje