FOR CARAVAN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Speciální edice drinku BUBBLEOLOGY pro veletrh FOR CARAVAN 2017


Speciální edice drinku BUBBLEOLOGY pro veletrh FOR CARAVAN 2017

Ochutnejte si svou oblíbenou značku MORELO, LMC, BRUNNER
Londýnská značka Bubbleology přináší na český trh moderní verzi čaje pro všechny věkové kategorie. Originální londýnské bubble tea od Bubbleology je široká škála osvěžujících ochucených ovocných a krémových čajů, které dodají energii.

 

 

Londýnská značka Bubbleology vstoupila na český trh v srpnu 2012 a nabízí produkt s názvem „bubble tea“. Pokud jste hádali, že jde o čaj, jste velmi blízko. Je to jeho mladší příbuzný, vylepšený dalšími přísadami, díky kterým se z něj stává něco zcela nového, jiného, zábavného a samozřejmě moc chutného. Jedná se o takzvané extra: ochucené kuličky, želé nebo tapioku, které ze svého kelímku vysajete pomocí nezbytné součásti drinku, tlustého brčka.


Vybírat lze ze široké škály ovocných a krémových příchutí, které se dokonce míchají dohromady. Jeden den si můžete namíchat jablko s jahodou, druhý den mango s vanilkou a tak lze pokračovat po dobu několika let! Můžete jej pít teplý či studený, s ledem i bez ledu… Bubbleology se vždy přizpůsobí vaší momentální náladě, chutím i potřebám.


Základem bubble tea od Bubbleology je vždy čerstvě louhovaný zelený jasmínový čaj nebo rooibos a všechny ingredience mají tu nejvyšší kvalitu, kterou trh momentálně nabízí. Více o těchto čajích na www.bubbleology.cz


Značka Bubbleology je hravá stejně jako nápoj, který vám její zástupce s úsměvem namixuje.


Speciální edice pro veletrh FOR CARAVAN 2017

DRINK MORELO
Základem je čaj rooibos s příchutí bylinek a jako extra jsme zvolili jahodové kuličky. Sladká chuť bylinek připomínající kolové nápoje. Nápoj však neobsahuje kofein a ani tein – vhodný pro děti a těhotné ženy.

 

 

DRINK LMC
Základem je jasmínový zelený čaj s jedinečnou příchutí višně, doplněnou osvěžujícím grepem a limetou. Drink vás překvapí svou nasládlou chutí, která je umocněna marakujovými kuličkami.

 

 

DRINK BRUNNER
Základem je zelený jasmínový čaj s příchutí jablka, ananasu a trochu zázvoru, extra jsou jahodové kuličky. Drink je díky zázvoru lehce
pikantní a jeho osvěžující chuť vám dodá notnou dávku energie. Pikantní příchuť výborně doplňují sladké jahodové kuličky.

 

 

Tyto speciální edice od firmy Bubbleology najdete na veletrhu FOR CARAVAN v Praze ve dnech 10 – 12.3. 2017 pouze v HALE č.7 u vystavovatele Obytné vozy s.r.o. – prodejce obytných vozů MORELO, LMC a provozovatel e-shopu značky Brunner. Více na www.pujcovna-vozu-obytnych.cz






Více
Závěrečná zpráva FOR CARAVAN 2023

Facebook
Tipy na výlety
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje