FOR CARAVAN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

GoSun Stove - První skutečně praktický solární vařič a gril na světě


GoSun Stove - První skutečně praktický solární vařič a gril na světě

Vařte a grilujte bezpečně, ekologicky, čistě – bez paliva. Revoluční novinka na světovém trhu z USA unikátní trojkombinace vařiče – grilu – pece GoSun

Sport pracuje rychle, je snadno přenosný a praktický. Díky vakuové solární trubici se jeho pec rychle zahřeje na teplotu až 288°C, takže pokrm uvaří do 20 minut dle slunečních podmínek. Dokonce i za tak vysokých teplot zůstává na venkovní dotek chladný. Je univerzální: vaření v páře, pečení těsta, smažení, grilování masa, vaření ve vodě – to vše je ve varné trubici možné. Poté, co skončíte s vařením, lze GoSun pomocí vestavěných držadel snadno složit. Nezabere mnoho místa v batohu, je lehký 3,18 kg a lze ho přenášet kamkoli.

 

Speciální TOP cena pro majitele obytných aut a obytných přívěsů na revoluční solární gril, vařič, pec GoSun Sport z USA ( při předložení technického průkazu vašeho obytného auta nebo obytného přívěsu a druhého dokladu získáte extra cenu ), pro více informací sledujte náš web http://solarnivaric.cz/aktuality/6-990-kc-s-dph-specialni-cena-na-gosun-sport-pro-majitele-obytnych-aut-a-privesu-na-veletrhu-for-caravan/  .
Tato nabídka platí pouze na veletrhu ve dnech 10.-12.3.2017.

 

Světová PREMIÉRA, GoSun GRILL již v prodeji zde od veletrhu For Caravan a Boat 2017!!  Umožňuje jednoduché, rychlé a hlavně zdravé grilování. Tento gril bez paliva dokáže upéci těsto, uvařit i usmažit maso pro čtyři až osm osob. Využívá přitom jen sluneční energii. Nenechte si ujít! Stánek hala 7/C01.

 

Výhradní dovozce pro Českou a Slovenskou Republiku: Adventure Centrum - Showroom: Na Průhoně 159, Vestec u Prahy, 252 42, více informací www.solarnivaric.cz , www.solarnigril.cz , email: info@solarnivaric.cz , https://www.facebook.com/solarnivaric.cz/






Více
Závěrečná zpráva FOR CARAVAN 2023

Facebook
Tipy na výlety
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje