FOR CARAVAN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Svět se točí a MORELO je v pohybu s nim


Svět se točí a MORELO je v pohybu s nim

EMPIRE LINER poprvé v Praze a nejrychlejší elektromobil světa – supersport Tesla Roadster jako jeho nedílná součást.


Pohyb znamená změnu, změna je vzrušující a vyvolává emoce. Silné vzrušení a emoce ucítíte při pohledu na „Empire Liner“ nejluxusnější obytný vůz v Evropě, který bude poprvé v Praze na veletrhu For Caravan ve dnech 10 – 12.3. 2017.


Zažijte s námi radost z každé nové jízdy.

 

 

V obývacím prostoru obytného vozu MORELO je luxus naprostou samozřejmostí. Sami si navrhnete svůj interiér, materiály, barvy, jemné dřevo a nespočet ušlechtilých detailů, které vám zpříjemní vaše cestování a budete se cítit všude jak doma.

 

 

Když se setmí vytvoříte si působivou atmosféru pomocí nové technologie osvětlení, které navodí příjemnou atmosféru. Stolování v salonku nebo venkovní piknik? Bez ohledu na to, pro co se rozhodnete, kuchyň je vždy perfektní a připravená kdekoliv na světě splnit vaše přání a dodat vašemu stolování noblesu.

 

 

Naloží víc, než ostatní obytné vozy celkově váží a přitom vypadá tak skvěle. A co tak si na cesty do garáže přibalit nejrychlejší elektromobil světa – supersport Tesla Roadster? Pro obytný vůz MORELO žádný problém, garáž je dostatečně velká, abyste si na cesty vzali vše, co potřebujete a co vám zajistí ještě větší svobodu ve vašem cestování.

 

 

V testech zrychlení supersport Tesla Roadster z 0 na 100 nechává za sebou takové machry jako jsou FERRARI, PORSCHE GT, LAMBORGHINI a další supersporty.
Vychutnej si tento zázrak ticha a trysku, kdy i při 200 km/h slyšíte jen šumění větru v uších. Zaboříte se do sedačky, ale motor vůbec neslyšíte.

 

 

Luxusní obytné vozy MORELO včetně supersportu Tesla Roadster budou součástí výstavy FOR CARAVAN v Praze ve dnech 10 – 12.3. 2017. Těšíme se na Vás v HALE 7.


Výhradní importér a prodejce luxusních vozů MORELO v České republice je společnost Obytné vozy s.r.o. Katalogy všech modelů značky MORELO poprvé v českém jazyce ke stažení na www.morelo.cz .






Více
Závěrečná zpráva FOR CARAVAN 2023

Facebook
Tipy na výlety
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje