FOR CARAVAN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Concorde RRL - svěží vítr v designu obytných vozů (Hala 4, B1)


Concorde RRL - svěží  vítr v designu obytných vozů (Hala 4, B1)

Ohromující světlý salon v zadní části vozu spojený s velkorysou kuchyní a spousta místa ve vstupu – to jsou charakteristické znaky nových modelů RRL. Kolem jídelního stolu je pohodlný sedací kout ve tvaru U, který  snadno využijete na spaní i bez skládání stolu. Interiér je bohatě prosvětlen denním světlem díky velkým oknům v okolních stěnách a ve střeše. Při pohledu zvenku jsou pro modely RRL typická rozměrná okna v zádi vozu.  Promyšlená konstrukce podlahy dovolí zachovat bohatý úložný prostor v garáži i přesto, že je umístěna pod podlahu sedacího koutu. 

 

Concorde, s více než 35 letou historií, nespí na zasloužených vavřínech a přichází s úplně novou koncepcí usopořádání obytného prostoru. Varianta RRL je v nabídce u modelů Cruiser s alkovnou na podvozku Iveco Daily nebo robustnějším Iveco Eurocargo. V nabídce je i revoluční integrovaný model Carver 890RRL.  

 

Tímto si Vás dovolujeme pozvat k prohlídce modelu Cruiser 890 RRL. Bližší informace o vozech Concorde Vám rádi sdělíme na telefonu 773 656 273. Rezervace termínu nerušené prohlídky na email: filip@bluerent.cz 

 

Těšíme se na Vaši návštěvu stánku Concorde v hale 4, stánek B1. 






Více
Závěrečná zpráva FOR CARAVAN 2023

Facebook
Tipy na výlety
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje