FOR CARAVAN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Společnost Obytné vozy s.r.o. se těší na Vás v nové hale 7 - A1


Společnost Obytné vozy s.r.o. se těší na Vás v nové hale 7 - A1

Přípravy veletrhu For Caravan vrcholí …

 

 

Na co se můžete těšit:
1) MORELO EMPIRE LINER poprvé v Praze a nejrychlejší elektromobil světa – supersport Tesla Roadster jako jeho nedílná součást

 

 

Silné vzrušení a emoce ucítíte při pohledu na MORELO „Empire Liner“ nejluxusnější obytný vůz v Evropě. Sami si navrhnete svůj interiér, materiály, barvy, jemné dřevo a nespočet ušlechtilých detailů, které vám zpříjemní vaše cestování a budete se cítit všude jak doma.

 

 

Naloží víc, než ostatní obytné vozy celkově váží a přitom vypadá tak skvěle. A co tak si na cesty do garáže přibalit nejrychlejší elektromobil světa – supersport Tesla Roadster? Pro obytný vůz MORELO žádný problém, garáž je dostatečně velká, abyste si na cesty vzali vše, co potřebujete a co vám zajistí ještě větší svobodu ve vašem cestování.


V testech zrychlení supersport Tesla Roadster z 0 na 100 nechává za sebou takové machry jako jsou FERRARI, PORSCHE GT, LAMBORGHINI a další supersporty.

 

2) LUXUSNÍ OBYTNÝ VŮZ MORELO PALACE 88 LB style – XL


Na veletrhu For Caravan si můžete zakoupit za zvýhodněnou cenu luxusní obytný vůz MORELO PALACE 88 LB style – XL v jeho rozšířené verzi včetně nové 8 stupňové převodovky ZF, odnímatelného volantu Exclusive, kožených a chromových doplňků, elektrického ovládání oken kabiny, dvojité kamery, handsfee, solárních panelů, kávovaru Nespresso, LED TV, světlého nábytku STYLE, kuchyň ve stylu NOVEL a postel typu „L“ a další vychytávky, které v tomto voze najdete a můžete je mít jen a jen pro sebe.

 

 

3) Speciální edice drinku BUBBLEOLOGY pro veletrh FOR CARAVAN 2017 Ochutnejte si svou oblíbenou značku MORELO, LMC, BRUNNER

 

 

4) Vylaďte si svůj obytný vůz značkou BRUNNER

Každý detail je důležitý, proto jsme rádi, že vám na našem stánku můžeme představit italskou značku Brunner, která dává důraz nejen na detaily, ale také kombinuje veselé barvy. V našem e-shopu nabízí více než 1500 kusů doplňků a příslušenství pro cestování s obytnými vozy a karavany. Všechny výrobky najdete na našem e-shopu: www.pujcovna-vozu-obytnych.cz/eshop.

 

Při zakoupení značky Brunner na veletrhu For Caravan dostanete slevový poukaz na drink Bubbleology 1 + 1 a můžete ochutnat limitovanou edici Bubbleology, která byla vytvořena speciálně pro For Caravan 2017.

 

 

5) Obytné vozy LMC a jejich modelová řada 2017
Rádi bychom Vám představili novou řadu obytných vozu LMC 2017, která i nadále staví na dvou hlavních konkurenčních výhodách, které jsou vysoká doložnost a 12-tiletá záruka na těsnost pláště. Díky, kterým jsou obytné vozy LMC několik kroků před konkurencí.


Hlavním importérem pro ČR je společnost Caravan Centrum Pardubice s.r.o. – pobočka Pardubice a druhou pobočku nyní najdete v Kladně – Obytné vozy s.r.o.

 

 

Těší se na Vás Obytné vozy s.r.o. www.pujcovna-vozu-obytných.cz

 






Více
Závěrečná zpráva FOR CARAVAN 2023

Facebook
Tipy na výlety
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje