FOR CARAVAN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

PODĚKOVÁNÍ


PODĚKOVÁNÍ

Společnost Obytné vozy s.r.o. děkuje celému týmu veletrhu For Caravan 2017 za skvělou organizaci a spolupráci. Velké poděkování patří také všem návštěvníkům veletrhu, kteří přišli na náš stánek v nové hale 7 – A1, takovou návštěvnost jsme nečekali, děkujeme za krásné zprávy a ohlasy, moc nás těší Vaše přízeň a dělá nám velkou radost, že luxusní značka obytných vozů MORELO je čím dál více oblíbenější i v České republice.

 

 

Poděkování za spolupráci patří také našim partnerům: Anglické čaje Bubbleology, Krejčovství na míru Galard, prodejny luxusních šperků BENY, promotérské společnosti SUN IVENT, tiskárně PIGA, Asociací kempů ČR, TESLE od GREEN VICTORY CENTRAL, časopisu First Class a Business Leader.

 

Sezóna právě začíná, máme pro vás připraveno mnoho krásných akcí v průběhu celého roku 2017, sledujte naše stránky a můžete se stát jejich součástí.

 

Nadšenci svobodného cestování s luxusními obytnými vozy MORELO nesmí chybět na největších slavnostech této značky. Srdečně Vás tímto zveme na MORELO OPEN 2017 ve dnech 25 – 28. 5. 2017 ve městě Schlüsselfeld v Německu. Více informací na www.morelo.cz 

 

 

Pro návštěvníky MORELO OPEN 2017 je připravena možnost podívat se přímo do výrobní haly, kde se vyrábí luxusní obytný vůz MORELO, seznámit se s procesem výroby a prohlédnout si všechny modely této značky na vlastní oči. Prohlídka výrobní haly bude probíhat v českém jazyce. V případě dotazů či zájmu si rezervovat místo na MORELO OPEN 2017 nás kontaktujte.


„MORELO … váš splněný sen“

 

Příslušenství pro obytné vozy a karavany italské značky Brunner najdete na našem e-shopu www.pujcovna-vozu-obytnych.cz/eshop

 

Návštěvníci For Caravan napíší do poznámky své objednávky „kouzelné slovíčko“, které jim bylo sděleno právě na veletrhu, díky tomu získají výstavní ceny i po výstavě.

 

 

Na Vaše přání Vám zašleme katalogy v českém jazyce, přímo k Vám domů. Kdykoliv Vám umožníme prohlídku luxusních obytných vozů MORELO u nás v prodejní hale v KLADNĚ. 

 

Výhradní importér a prodejce luxusních vozů MORELO v České republice je společnost Obytné vozy s.r.o., více informací o těchto luxusních obytných vozech na www.morelo.cz






Více
Závěrečná zpráva FOR CARAVAN 2023

Facebook
Tipy na výlety
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje