FOR CARAVAN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Srdečně Vás zveme do nově otevřeného showroomu luxusní značky obytných vozů MORELO o rozloze 1700m2 a také do naši prodejny s kempingovým příslušenstvím pro obytné vozy


Srdečně Vás zveme do nově otevřeného showroomu luxusní značky obytných vozů MORELO o rozloze 1700m2 a také do naši prodejny s kempingovým příslušenstvím pro obytné vozy

Srdečně Vás zveme do nově otevřeného showroomu luxusní značky obytných vozů MORELO o rozloze 1700m2 a také do naši prodejny s kempingovým příslušenstvím pro obytné vozy.

 

 

Najdete u nás prodej obytných vozů MORELO, autorizovaný servis značky MORELO a prodejnu s kempingvým příslušenstvím značky BRUNNER, DOMETIC, Thetford, Camping Profi o rozloze 400m2.

 

 

Prodej a servis luxusních obytných vozů MORELO najdete již na nové adrese : Obytné vozy s.r.o., VGP Park, U Špejcharů 503/A4, Tuchoměřice, Praha – Západ, 5minut od letiště Václava Havla.

 

 

Více informací o nabídce značky MORELO, novinkách najdete na www.morelo.cz nebo navštivte náš showroom, kde si obytné vozy MORELO můžete prohlednout.

 

Půjčte si u nás obytný vůz a vyzkoušejte si výhody svobodného cestování po celé Evropě. Čeká Vás plno zážitků a dobrodružství pro celou rodinu. V naši půjčovně obytných vozů najdete vždy nové obytné vozy do 3,5t s vybavením ALL INCLUSIVE tzv. naše vozy jsou plně vybaveny příslušenstvím, které k cestě potřebujete. Nepočítáme kilometry a neplatíte nic navíc.


Výhradní importér a prodejce luxusních vozů MORELO v České republice je společnost Obytné vozy s.r.o. Katalogy všech modelů značky MORELO ke stažení na www.morelo.cz.

 

Těšíme se na vaši návštěvu,


Tým MORELO

 






Více
Závěrečná zpráva FOR CARAVAN 2023

Facebook
Tipy na výlety
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje