FOR CARAVAN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Vítejte doma!


Vítejte doma!

Tímto oficiálním sloganem značky Morelo se 1. prosince 2017 slavnostně otevřela nová prodejna německých prémiových obytných automobilů Morelo v Tuchoměřicích na okraji Prahy.  

 

Slavnostnímu přestřižení pásky byli přítomní majitelé firmy Obytné vozy, s. r. o. - Jan Skolil, Pavla Vittová, Tadeáš Skolil a byli přítomni i přední zástupci výrobce značky Morelo – obchodní ředitel Robert Crispens, manažer pro zahraniční trhy Andreas Wolfer-Heimann, Sven Standralter a Kristián Lohner, syn jednoho z majitelů Morela, který s otevřením českého zastoupení také pomáhal.

Ukazuje to, že i pro výrobce takto hodnotných vozů je český trh důležitý. I v minulých letech bylo u nás Morelo poměrně úspěšné a to nemělo nikdy takové zázemí jako dneska.

Majitelé firmy Obytné vozy, s. r. o., kteří české zastoupení provozují, chtějí svým zákazníkům nabídnout kompletní zázemí vedle elegantního a rozlehlého showroomu a prodeje nových vozů také kompletní autorizovaný servis s montáži veškerého vybavení, prodej kempingových doplňků od firmy Brunner, Dometic, Thetford a Camping Profi . Vedle toho firma provozuje také půjčovnu obytných vozidel do 3,5 t.

Showroom i prodejnu najdete kousek od dálnice D7 mezi Prahou a Kladnem, a to na adrese VGP Park, U Špejcharů 503/A4, 25267 Tuchoměřice, Praha-Západ. Více informací pak najdete na www.morelo.cz.






Více
Závěrečná zpráva FOR CARAVAN 2023

Facebook
Tipy na výlety
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje