FOR CARAVAN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Cestování s MORELEM


Cestování s MORELEM

Připravili jsme pro Vás 6. dílný seriál o cestování s luxusními obytnými vozy MORELO, tento seriál byl vytvořen speciálně pro výstavu FOR CARAVAN, která je spojená s výstavou FOR BOAT a letos poprvé také s výstavou FOR TRAVEL. 

 

Ve dnech 9.-11.3.2018 se můžeme těšit na tři dny plné cestovatelských tipů a MORELO je právě jedním z nich. Najdete náš stánek v hale č.4, kde na Vás bude čekat 10 obytných vozů MORELO a plno dalších překvapení s našim týmem.

 

Tímto seriálem Vám chceme ukázat, že obytná auta s průměrnou váhou okolo 7,5 tuny nepřináší žádná omezení, pouze pár pravidel, které když dodržíte, dáte svému cestování úplně jiný rozměr.

 

Nemusíte být žádný kemper, jíst jídlo v ešusech a trávit dny v kempech, ale právě naopak,můžete si užívat cestování po celé Evropě ve vlastním domě na kolečkách, který vám dává větší svobodu a komfort ve všech směrech.

 

Součástí každého vozu je kávovar Nespresso, plynový či elektrický sporák, lednička s mrazákem, plynová trouba, dvě televize, na žádost klieta je možné přidat také myčku, pračku a další věci, které na svých cestách oceníte včetně osobního auta v garáži.

 

Jsme gurmáni a rádi ochutnáváme speciality typické pro zemi, ve které zrovna jsme. MORELO má velkou kuchyň a tím je vaření na cestách pro nás zábavou, navíc používáme kuchyňské vybavení italské značky BRUNNER, která nabízí barevnou škálu příslušenství, které na cestách ocení celá rodina včetně těch nejmenších.

 

První díl o cestování s Morelem bude o základních informacích, jak se připravit na cestování s obytným vozem nad 3,5 tuny …. než vás provezeme Evropou!

 

První díl již tento týden … Vaše MORELO.CZ

 

 

   Obytné vozy s.r.o. - MORELO.CZ, U Špejcharu 503/A4, Tuchoměřice, Praha-Západ

            www.morelo.cz






Více
Závěrečná zpráva FOR CARAVAN 2023

Facebook
Tipy na výlety
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje