FOR CARAVAN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

KaravanTravel.cz – představí mimo jiné na svém stánku také kompletní modelovou řadu Eura Mobil


KaravanTravel.cz – představí mimo jiné na svém stánku také kompletní modelovou řadu Eura Mobil

Eura Mobil je výrobcem obytných vozů se sídlem ve Sprendlingenu poblíž města Mainz. Společnost byla založena v roce 1959 jako výrobce karavanů. V roce 1983 přešla na výrobu obytných aut.  Od září roku 2006 vyrábí vozy pouze s bezdřevou GFK konstrukcí s vysoce izolačním jádrem.

 

Značka Eura Mobil je zaslouženě pojmem ve světě luxusních obytných vozů.

 

Vozy vynikají nejenom praktičností, luxusem a bohatou základní výbavou, ale i výjimečnými konstrukčními technologiemi.

 

Mezi ty hlavní patří použitá technologie LEPENÝCH SPOJŮ. Tato technologie je

dobře známá a využívána v leteckém průmyslu. Panely se spojují bez použití šroubů pouze za pomocí hliníkového profilu a lepidla s nosností 3,5 tuny na běžný metr. Panely jsou navíc vyrobeny bez použití dřeva a hliníku ze skleněných vláken, (tzv. GFK panely). Tato technologie přispívá ke zvýšené odolnosti vůči vnějším vlivům (voda, kroupy, nečistoty, sůl, kamínky, jednodušší opravy. Podvozek, stěny a střecha jsou tak daleko odolnější vůči poškození, například kroupami. I díky tomu získáte na vůz výhodnější pojištění.

 

V interiéru na vás pak čeká praktické, luxusní, a především bohaté vybavení pro maximální komfort na cestách. Vůz splňuje normu EN 1646-1, je tak více než vhodný i k zimnímu cestování. I když norma požaduje testování při 40-ti stupňovém rozdílu vnější a vnitřní teploty, Eura Mobil testuje své vozy při 65-ti stupňovém rozdílu teplot ve švédském zařízení společnosti ALDE.

 

Výrobce nabízí mimo jiné 3 roky záruku na nábytek, na těsnost konstrukce vozu pak 10 let nebo do najetí 150 000 km, a to již v základní ceně.

 

Máme tu čest Vám slavnostně představit „vlajkovou loď“ modelové řady Eura Mobil 2018, a to třínápravový superclass model Integra 890 EB.  Slavnostní odhalení proběhne 9. března od 10:30 na stánku KaravanTravel.cz. Navštivte nás v hale 5, sekce 5D. Nad dobrou italskou kávou Vám vše rádi představíme a vysvětlíme. Těšíme se na Vás!

 

Staré náměstí 1079/11a
161 00 Praha 6

+420 792 320 382

info@karavantravel.cz
www.karavantravel.cz

 

Online katalog Karavan Travel naleznete zde.






Více
Závěrečná zpráva FOR CARAVAN 2023

Facebook
Tipy na výlety
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje