FOR CARAVAN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

SKVĚLÁ VÝBAVA A DOSTUPNÁ CENA? ANO! PŘESNĚ TAKOVÁ JE ZNAČKA CARAVANS INTERNATIONAL. SEZNAMTE SE S NÍ NA STÁNKU KARAVANTRAVEL.CZ


SKVĚLÁ VÝBAVA A DOSTUPNÁ CENA? ANO!  PŘESNĚ TAKOVÁ JE ZNAČKA CARAVANS INTERNATIONAL. SEZNAMTE SE S NÍ NA STÁNKU KARAVANTRAVEL.CZ

Pokud jste nadšenci do cestování a kempování v přírodě, ale dosud jste na svůj obytný vůz nenašetřili, je zde řešení i pro Vás. Když si prohlédnete vybavení, technologii konstrukce, kvalitu zpracování, nebudete věřit, že něco takového je možné nabídnout u obytného vozu již v základní výbavě! Například vozy CI International ve výbavě All Inclusive s motorem 130 PS začínají na částce 999 000 Kč bez DPH!

 

Právě těmito přednostmi se vyznačuje značka Caravans International. Vozy se vyrábí již 35 let a jsou stavěny na podvozcích Fiat a Ford, mají skandinávský zimní paket. O jejich oblibě ve světě vypovídají i vítězství v anketách spotřebitelů o vůz roku. Například v roce 2017 zvítězila značka CI (Caravans International) v anketě webového portálu CAMPERONLINE hned třikrát: Kyros CI Van získal 3. místo, Magis CI Alkovna 3. místo, Riviera CI Alkovna 2. místo.

Znáte snad lepší důkaz kvality? Navštivte nás na stánku KaravanTravel.cz v hale 5, sekce 5D. Nad dobrou italskou kávou Vám vše rádi představíme a vysvětlíme. Těšíme se na Vás!






Více
Závěrečná zpráva FOR CARAVAN 2023

Facebook
Tipy na výlety
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje