FOR CARAVAN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Společnost Burimex s.r.o. jako každý rok využije možnosti prezentovat nové karavany i obytná auta na letňanském For Caravan


Společnost Burimex s.r.o. jako každý rok využije možnosti prezentovat nové karavany i obytná auta na letňanském For Caravan

Společnost Burimex s.r.o. jako každý rok využije možnosti prezentovat nové karavany i obytná auta na letňanském For Caravan. Její oddělení prodeje doplňků, internetový obchod SvětKaravanů.cz se výstavy přímo neúčastní, přesto však výstavu zaštiťuje jako její mediální partner a návštěvníky veletrhu bychom proto neradi ošidili o novinky, které SvětKaravanů.cz pro sezónu 2018 chystá. 

 

Největším tahákem, kterým se můžeme do nové sezóny pochlubit, bude bezpochyby nová prodejní a skladová hala (video z její stavby naleznete na našem facebookovém profilu). Dejte nám like na našem facebooku a již o žádné novinky nepřijdete. Díky té se nepoměrně zvýší naše skladové zásoby, stejně jako množství produktů, které si budete Vy, jako zákazníci, moci prohlédnout, případě i vyzkoušet. Jsme si jisti, že i nerozhodní zákazníci, kteří neradi nakupují zajíce v pytli, ocení možnost naživo si prohlédnout vybrané vystavené stany i markýzy, jejichž výběr po internetu je pro ně noční můrou. I tuto možnost nám prostor velké prodejní haly otevírá. S rostoucími skladovými kapacitami odpadne množství položek, které jsme v tuto chvíli z různých důvodů skladem nedrželi, čímž výrazně zvýšíme rychlost expedice a tím zlepšíme naše služby. 

 

I v nové sezóně bude naším hlavním dodavatelem a partnerem německý gigant Frankana & Freiko, který nás spolehlivě zásobuje příslušenstvím pro karavany, stejně jako doplňky pro kemping a cestování obecně. Velkou výhodou našeho sortimentu je kromě odběru zboží z Německa také spolupráce s anglickým dodavatelem, s jehož pomocí je škála nabízeného zboží širší například o krycí plachty HTD či značkové chemie Elsan, o nichž můžeme s klidem prohlásit, že jsme jejich jediní dovozci v Čechách

 

Ze zásadních trendů nastupujících na trh s doplňky pro karavany doporučujeme Vaší pozornosti například nafukovací stany ke karavanu či obytnému autu. Nabídka těchto předstanů se s novou sezónou rapidně rozšířila a kromě spolehlivého stanu Trigano Samoa z minulého roku, by Vám například neměly uniknout ani zajímavé řady nových předstanů Ripple a Tide z dílny značky Outwell. Jak sami poznáte, nafukovací stany jsou rychle sestavitelné, stabilní a přitom designově uhlazené, pro velké množství karavanistů tak znamenají úplně novou úroveň cestování.

 

Pro milovníky detailů si letos firma Brunner připravila hned několik nových kuchyňských setů. Sady nádobí do karavanu tak nyní nabízíme v ještě širším výběru v různých designech s množstvím doplňkového příslušenství.

 

Také v sezóně 2018 je vlajkovou lodí e-shopu SvětKaravanů.cz množství produktů Fiamma. Tato firma nabízí pro karavanisty širokou škálu markýz či nosičů na kola a jako novinku si připravila například rozšíření velikostí markýz i nejednu designovou změnu. Nově tak můžete například pořídit markýzy Fiamma s barevným plátnem Royal Blue, kolekce nosičů kol je potom značně rozšířena o výběr nosičů elektrokol.

 

Nabídka našeho e-shopu se souběžně s narůstající popularitou karavanů a obytných aut stále rozšiřuje. Ať už tak sháníte jakýkoliv doplněk pro svůj karavanu či kempingové vybavení, v našem sortimentu vždy najdete to pravé s možností volby mezi několika značkami i druhy zboží. V kombinaci se schopností poskytnout ke zboží odbornou radu nebo ochotně pomoci s výběrem je šíře naší nabídky takřka bezkonkurenční.

 

S novými i staronovými produkty se na Vás v nové hale bude těšit tým e-shopu SvětKaravanů.cz

 

Nejoblíbenější český obchod s doplňky pro karavany a kemping

www.svetkaravanu.cz






Více
Závěrečná zpráva FOR CARAVAN 2023

Facebook
Tipy na výlety
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje