FOR CARAVAN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

NAŠÍ FILOZOFIÍ JE NABÍZET VYSOKOU HODNOTU ZA DOBROU CENU. SKVĚLE JI NAPLŇUJE ZNAČKA VOZŮ CLEVER VANS


NAŠÍ FILOZOFIÍ JE NABÍZET VYSOKOU HODNOTU ZA DOBROU CENU. SKVĚLE JI NAPLŇUJE ZNAČKA VOZŮ CLEVER VANS

Jde o jednu z nejprodávanějších značek obytných vestaveb a dodávek, která uspěla na evropskému trhu se skvělým poměrem mezi cenou a kvalitou. Vozy CLEVER VANS jsou vyráběny na podvozkových platformách Citroën a Fiat. Přinášejí skvělou variabilitu vnitřního prostoru i dostatek pohodlí na cestách. Jedinečnost značky podtrhují také unikátní modely jako např. Vario Kids 600 s pohodlným spaním pro 4 osoby v délce 5,99 m nebo Family 600 se stahovací postelí nad řidičem a 5 pohodlnými místy na jízdu a spaní.


 

Přijďte se seznámit například s kvalitně vybavenou řadou CLEVER VANS Celebration 600 Citroen 2.0 HDI, 160 koní, za cenu 31 983 EUR bez DPH (38 700 EUR vč. DPH).

 


Sami můžeme potvrdit, že kempování v karavanech je láska na celý život. A určitě nám to potvrdí i mnohý z Vás. Když jsme mladí nebo začínáme s karavanem, sáhneme po nějakém jednodušším řešení. A postupem času, začínáme zjišťovat, co naše rodina na cestách potřebuje bezpodmínečně a co oželí.

 

Proto nabízíme i širokou nabídku příslušenství, která Vám umožní přizpůsobení vozu dle Vašich individuálních představ. Navštivte nás na stánku KaravanTravel.cz v hale 5, sekce 5D. Rádi Vám vše vysvětlíme a představíme. Těšíme se na Vás!






Více
Závěrečná zpráva FOR CARAVAN 2023

Facebook
Tipy na výlety
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje