FOR CARAVAN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Thajská masáž v obytném voze MORELO kdykoliv na vašich cestách …


Thajská masáž v obytném voze MORELO kdykoliv na vašich cestách …

Věděli jste, že je možné si objednat masáže do kanceláří, domů, ale také třeba i na jachtu nebo do obytného vozu?

 

Společnost TAWAN přináší thajské masáže a další masáže na nejvyšší úrovni. V rámci výstavy FOR CARAVAN ve dnech 9.-11.3.2018 můžete přijít nasát atmosféru thajských masáží TAWAN na vaše cesty, jelikož v tomto prosluněném asijském duchu budou vyzdobeny všechny naše obytné vozy MORELO a můžete zde získat dárkový poukaz na masáž ve společnosti TAWAN se slevou ve výši 25%.

 

Tawan nabízí možnost vychutnat si umění thajských masérek v jednom z mnoha luxusních center nebo si masérku objednejte do kanceláře, domů, na jachtu nebo do vašeho obytného vozu. Přijedeme za vámi a vy nemusíte ztrácet čas na cestě. Těchto služeb využila Jana Doleželová v obytném voze Morelo při otevření salonu v Říčanech a byla nadšená!

 

Dokonalé provedení tradiční thajské masáže je založeno na mnohaletých zkušenostech thajských masérek a jejich znalosti energetických drah v těle, jejichž zablokování přináší v běžném životě nepříjemné zdravotní komplikace. Jejich uvolnění spočívá ve vyvíjení tlaku na akupresurní body, svaly a šlachy v kombinaci s nenásilným protahováním končetin a páteře. Masérka, užívající při masáži nejen dlaní a prstů, ale také předloktí, loktů, chodidel či kolen, postupně zbaví vaše tělo napětí a zajistí tak harmonický soulad všech jeho částí. Masáž probíhá ve volném oblečení a je vhodná pro všechny věkové kategorie. Pravidelné masáže napomáhají pohyblivosti kloubů, posilují činnost vnitřních orgánů, zlepšují krevní oběh a posilují nervový systém. Blahodárné účinky na sobě pocítíte téměř okamžitě.

Masáže můžete objednávat zde:www.tawan.cz/nase-sluzby/masaze-domu

 

Těšíme se na Vás,

 

Váš TAWAN a MORELO.CZ






Více
Závěrečná zpráva FOR CARAVAN 2023

Facebook
Tipy na výlety
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje