FOR CARAVAN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

IV.DÍL – CESTOVÁNÍ S MORELEM … LUXUSNÍ KEMP CARAVAN PARK SEXTEN


IV.DÍL – CESTOVÁNÍ S MORELEM …  LUXUSNÍ KEMP CARAVAN PARK SEXTEN

Tento díl je věnován tzv. „Rezortovým Morelákům“, kteří milují luxusní evropské pětihvězdičkové kempy, které jim nabízejí nejvyšší luxus s krásnými bary, wellness, spa, restauracemi a kavárnami.

Dnes Vám představíme rezort Caravan Park Sexten a Wellness Hotel Resort Patzenfeld v Jížním Tyrolsku v Dolomitech, který nabízí nejvyšší komfort v nádherné přírodě uvnitř chráněné oblasti UNESCO, kdy slyšíte šplouchání potoka, kouzelný pohled na Dolomity a to v každém ročním období.

 

Caravan Park Sexten nabízí možnost ubytování v chatkách, v hotelu, ve stromových domcích nebo můžete využít místního kempu, který nabízí tři druhy parkovacích míst pro vaše obytné auto Comfort, Premium a De Luxe.

Tyto parkovací místa jsou vhodná pro obytné vozy nad 3,5 tuny a vhodné zejména pro „Rezortové Moreláky“ , kteří by si určitě měli objednat parkovací místo De Luxe, aby měli vše, po čem touží. Tento rezort myslí i na vaše domácí mazlíčky.

 

Parkování Comfort je místo pro vaše obytné auto, které budete mít umístěné na štěrku nebo zatravňovací dlažbě na ploše do 140 m2. S elektrickým připojením na 220V/16A (CEE zástrčka) a TV přípojkou, v létě vodovodní a kanalizační přípojkou. Lze si přikoupit soukromou luxusní koupelnu Classic, Superior nebo koupelnu Slunečních hodin.

 

Parkování Prémium je již s větším komfortem pro vás i vaše obytné auto, které bude parkovat na štěrku o ploše 300 m2, toto místo je obklopené zelenými trávníky romanticky posazenými do horské krajiny Dolomit.

S elektrickým připojením na 220V/16A (CEE zástrčka) a TV přípojkou.

Celoroční vodovodní a kanalizační přípojka. Lze si přikoupit soukromou luxusní koupelnu Classic, Superior nebo koupelnu Slunečních hodin.

Parkování De LUX je nejluxusnější místo z nabídky Caravan Parku

Sexten pro vás a vaše obytné auto na štěrku na 300 m2 obklopené zelenými upravenými trávníky romanticky posazené do krajiny Dolomit. S připojením elektrické připojení na 220V/16A (CEE zástrčka) a TV přípojkou. Celoroční vodovodní a kanalizační přípojka. K tomuto místu máte navíc soukromou luxusní koupelnu Slunečních hodin, které překonají pětihvězdičkový

hotel, dále lázně obložené vzácným kamením a vše ve stylovém designu včetně vyhřívaných lehátek, praskajícího ohně, stinného venkovního balkónu s jezírkem, …

V zimě najdete v blízkosti sjezdovky a trasy pro běžky, v létě si užijete turistiku, jízdu na kole, … celoročně v areálu najdete luxusní wellness a spa. Vodní svět nabízí krytý a venkovní bazén nebo tyrolskou specialitu tzv. Kneippovy lázně s kouzelnou mocí pramenité vody, která vám přinese novou energii a léčivé byliny pomohou podpořit vaši kondici. Můžete se také těšit na aroma sauny, bio sauny, atd … luxusní wellness včetně masáží a procedur pro celé vaše tělo a ducha. Horský kemp Caravan Park Sexten s kombinací komfortu, který Vám nabízí obytné vozy MORELO vám zajistí na cestách to, co potřebujete!

Katalogy Caravan Parku Sexten si můžete vyzvednout u nás v showroomu MORELO, rádi pomůže také s rezervací vaší dovolené.

V prosinci plánujeme v tomto rezortu 1.setkání obytných vozů MORELO v Dolomitech, více informací najdete již brzy na našich webových stránkách.

 

Těšíme se na Vás u dalšího dílu.

 

Ukázka:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=yyT6b-aSWfA

https://www.youtube.com/watch?v=QIQSosXHd4I






Více
Závěrečná zpráva FOR CARAVAN 2023

Facebook
Tipy na výlety
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje