FOR CARAVAN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

HOBIE Eclipse MirageDrive 12.0 / 10.5


HOBIE Eclipse MirageDrive 12.0 / 10.5

Neuvěřitelně stabilní, za použití MirageDrive® a silou nohou. Brzy budete létat vysoko výjimečnou rychlostí, hbitě carvingové střídání směru pomocí dotykových ovládacích pák. Snadné a lehké nastavení. Přejděte z auta, do doku nebo vaší lodi a během několika minut jste připraveni na jízdu. Výletní sólo, s partnerem nebo se skupinou Mirage Eclipse bere kondici z tělocvičny na vodu a pod slunce na čerství vzduch.

 

Deska je lehká a odolná a plná promyšlených funkcí, jako polstrované ozubení vrchní části desky a bezstarostnou montáž Kick-up kormidla. Mirage Eclipse Stnad Up uvádí na zcela novou úroveň sólovou jízdu na vodě. Hobie Eclipse Mirage je výborný sportovní produkt podobný stepperu ale na vodě. Rychlost, obratnost, variabilita a špičkové provedení Vás uchvátí.

 

Hobie revoluční pedálová deska Mirage Eclipse stand-up je nyní k dispozici pro firmy, sportovní kluby nebo je určen pro komerční použití a je ideální pro rekreační a sportovní půjčovny, kde je velmi oblíbený stejně jako kajaky Hobie Mirage.

 

Více na http://adventurecentrum.cz/kajaky-hobie/eclipse-mirage-drive-dura/

Stabilní: Vítr, vlny, a proud? Žádný problém. Šířka desky, konstrukce trupu a řídítka poskytují extra stabilní jízdu, lepší než standardní paddleboard.

 

Řízení: Řízení je na dosah ruky, s využitím ručních pák, jako na kole. Zmáčknutím páky vpravo, jděte vpravo. Zmáčknutím páky doleva, jedete doleva. Odolné kormidlo nabízí snadné manévrování jedinečné pro Mirage Eclipse.

 

Všestrannost: Hliníková slitina řídítek je snadno odstranitelná během několika sekund. Jen zablokovat kormidlo v místě řízení a můžete si vzít pádlo jako tradičním Stand Up Paddleboardu.

 

Těšíme se na Vás v hale 1/C02 Adventure Centrum - Showroom: Na Průhoně 159 Vestec u Prahy, tel.: 603 415 419, www.adventurecentrum.cz






Více
Závěrečná zpráva FOR CARAVAN 2023

Facebook
Tipy na výlety
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje