FOR CARAVAN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Nové BMW MINI Countryman ve Vás probudí touhu po dobrodružství


Nové BMW MINI Countryman ve Vás probudí touhu po dobrodružství

Příběhy začínají tam, kde končí silnice. Díky prostoru až pro 5 cestujících je nejnovější generace MINI Countryman skvěle vybavena pro výlety, které přesahují hranice města. Neváhejte tedy a vyrazte s novým MINI COUNTRYMAN do přírody. Speciální edice střešního stanu AIRTOP byla navržena ve spolupráci s designovým týmem MINI a je nyní v nabídce v černé nebo bílé barvě, která ladí s kontrastním provedením střechy a krytů zpětných zrcátek nového MINI Countryman.

 

Montáž mobilního přístřešku usnadňují standartně nabízené střešní ližiny nového MINI Countryman. Ty dovolují použít pro tento model specifické střešní nosiče – dostupné jako Originální příslušenství MINI. Střešní stan lze na tyto nosiče upevnit v několika málo krocích, a to bez nutnosti použít nářadí. Tyto střešní nosiče poskytují pevný základ pro upevnění stanu, který je bezpečně uchycen pomocí ocelových přesek.

 

Více na www.invelt.com nebo si tento vůz včetně střešního stanu AIRTOP můžete prohlédnout na veletrhu FOR CARAVAN ve stánku MORELO 4A-01. 

Kde budou v garážich luxusních obytných vozů MORELO další vozy BMW MINI včetně BMW elektro skútrů.

 

Těšíme se na Vás,

 

Tým MORELO






Více
Závěrečná zpráva FOR CARAVAN 2023

Facebook
Tipy na výlety
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje