FOR CARAVAN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

VB - VZDUCHOVÉ ODPRUŽENÍ dělá každý den plynulejší


VB - VZDUCHOVÉ ODPRUŽENÍ  dělá každý den plynulejší

Větší komfort, lepší jízdní vlastnosti, lepší ovladatelnost, vyšší bezpečnost a to vše pod kontrolou VB – Airsuspension systému, který je ukrytý hluboko pod vozidlem. Nevidíte ho, ale je podstatným prvkem pro pohodlnou a bezpečnou jízdu. Je to mechanické spojení mezi silnicí a Vašim obytným vozem a je proto rozhodující pro vaše pohodlí a bezpečnost.

 

                                                                                    

Vzduchové odpružení VB – FullAir je úplné vzduchové odpružení. Komfortní a bezpečná jízda je pro obytná auta zvláště důležitá. Jedním z hlavních rysů tohoto typu auta je, že se podmínky zatížení velmi liší, což znamená, že se také liší požadavky kladené na systém odpružení. Zatížení obytného vozu na maximální povolenou hmotnost má výrazný dopad na jízdní vlastnosti a bezpečnost jízdy. Optimální prvky VB – Airsuspension systému zlepší váš dojem z jízdy pomocí různých systému odpružení a množství různých řešení šitých na míru. Speciální funkce systému VB – FullAir jsou Funkce Autolevel (digitální vyrovnávání, které umožňuje nastavit vozidlo do roviny pomocí stisknutí tlačítka), Funkce trajekt (automatické zvednutí zadní nápravy a snížení přední nápravy pro usnadnění výjezdu a nájezdu např. na trajekt), Funkce odtoku vody (umožňuje naklonění obytného vozu na jednu stranu, např. urychlený odtok odpadní nádrže), Funkce Garáž (zadní část vozu se sníží na maximum, což usnadní nájezd do garáže).

 

Vzduchové odpružení VB – SemiAir umožňuje nastavení ručně v rámci limitů pomocí přídavného vzduchového odpružení. Na voze s listovými pružinami se vzduchové pružení upevní mezi podvozek a zadní nápravu. Toto vzduchové odpružení podporuje stávající listové pružiny. Obsahuje manometr, spínač nahoru/dolů a kompresor s vysokozátěžovou kapacitou.

Vzduchové odpružení VB – CoilSpring je řešení problému s pérováním bez možnosti nastavení na základě pomocné zesílené pružiny. Přídavné vyvinuté pružiny se namontují vedle stávajících vyvinutých pružin. Tyto zesílené pružiny zajistí, že se vozidlo vrátí do své původní jízdní výšky (ne-li výše). Čím se zvyšuje odpružení tím se zlepšuje stabilita.

Vzduchové odpružení VB – SpecialParts obsahuje zesílené stabilizátory a tlumiče. Stabilizátor zaručí, aby svislé pohyby, které dělá jedno kolo, dělalo také stejně kolo na druhé straně vozidla. Tím se zamezuje kolébání vozidla a citlivost k bočnímu větru, doporučuje se hlavně pro vozidla s vysokým těžištěm. Montáž heavy-duty tlumičů zajistí efektivní absorbování pohybů vozidla ve vztahu k povrchu vozovky. Vozidlo se po každém pohybu rychleji vrátí do své správné jízdní polohy.

VB – ActiveAir jehož dovednost spočívá v tom, umět se přizpůsobit jízdní situaci. Nový ActiveAir toho umí dosáhnout. Během pouze šesti milisekund se tlumiče umí nastavit od minimální do maximální tlumící síly. To znamená, že VB.ActiveAir umí být jak sportovní tak komfortní. ActiveAir je připraven do každé další zatáčky. Myslíme si, že podvozek by se měl přizpůsobit řidiči a nikoliv opačně. ActiveAir má tři režimy jízdy Komfort, Sport a Standard. Bez ohledu na to, jak je nataven podvozek, si systém ActiveAir pamatuje rychlosti průjezdu zatáček a brzdné manevry a vyvozuje z toho optimální nastavení tlumičů v závislosti na stylu jízdy.

Ukázka : https://www.youtube.com/watch?v=ZkJ9lOUT3mI

Test : https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=ipPj64XQmpM

 

Partnerem VB – airsuspension je firma Obytné vozy s.r.o.. Přijďte se poradit o ActiveAir k nám do showroomu MORELO. Rádi Vám vymyslíme řešení na míru vašeho obytného vozu a dohodneme si společně termín možné realizace. Vlastníme kompletní technické vybavení včetně slupových zvedáků na 7,5 tuny. Naši proškolení pracovníci udělají maximum pro větší komfort vaší jízdy.

 

Rádi Vám poradíme na veletrhu FOR CARAVAN na stánku MORELO 4A - 01.

 

Těšíme se na Vás,

 

Tým MORELO

 

Obytné vozy s.r.o. - MORELO.CZ, U Špejcharu 503/A4, Tuchoměřice, Praha-Západ

www.morelo.cz






Více
Závěrečná zpráva FOR CARAVAN 2023

Facebook
Tipy na výlety
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje