FOR CARAVAN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

E & P Levelsystem – vyrovnávací systém pro obytné vozy


E & P Levelsystem – vyrovnávací systém pro obytné vozy

Společnost E & P Hydraulics, je tvůrce vyrovnávcího systému Levelsystem s desetiletou tradicí. Tento produkt je závislý na řádné a profesionální instalaci.

 

Určitě je vám to povědomé? Jste v kempu se svým obytným vozem nebo jste zastavili u pláže dvěmi koly v písku a vaše vozidlo není stabilní ani vyrovnané, což vám může způsobit, že se obytný vůz pohybuje, když jim procházíte, obytný vůz se kýve ve větru, voda ze sprchy a umyvadla neodtéka správně, dveře se samovolně otvírají, poruchy spánku kvůli pocitu, že ležíte „našikmo“ atd. Možná vám to připomíná některé z vašich cestovních zkušeností. Nebo jste tyto problémy řešili pomocí dřevěného špalíku? Kdy vám jeden nestačil, tak jste hledali další a tiše jste doufali, že jich bude dostatek nebo jste přejížděli obytným vozem sem a tam, aby jste našli tu optimální polohu? Znáte to také? Co takhle těmto problémům předejít? A cestování s obytným vozem si usnadnit?

 

Našli jsme pro vás řešení díky vyrovnávacího systému E&P, stisknutím jednoho tlačítka se váš obytný vůz plně automaticky umístí do stabilní a vodorovné polohy. Po prvním stisknutím tlačítka na ovládací jednotce se spustí čtyři lehké hydraulické zvedáky. Jakmile jsou všechny dole, každý pár zvedáků zapracuje v krátkých intervalech, dokud se obytný vůz dokonale nevyrovná. Vše za pouhé 2 minuty. Není to větší komfort?

Systém vyrovnávání je vhodný pro obytné vozy od 3,5 tuny do 24 tun na základě čtyřech různých systémů. Každý systém se skládá ze 4 hydraulických zvedáků, které jsou pevně připevněny k podvozku. K dispozici ve třech různých délkách roztažnosti (32, 35, 38 cm). Zvedáky jsou práškově lakované, aby se zabránilo korozi. Hydraulické čerpadlo poháněné výkonným motorem 12V/24V – 800W. Plně automatická řídicí jednotka. Zvedáky pracují v párech, aby se zabránilo překroucení karoserie. Funkce náklonu pro snadné vyprázdnění nádrže na odpadní vodu. Snadná obsluha pomocí plně automatického ovládacího panelu nebo bezdrátovým dálkovým ovládačem. Systém vyrovnávání může být plně integrován se vzduchovým odpružením. Po každé instalaci máte dvouletou záruku.

 

Systém je opatřen bezpečnostním prvkem, a funguje pouze v případě, že je zatažená ruční brzda. Když chcete znovu odjet, stačí jedno stisknutí k zatažení všech čtyř zvedáků za méně než jednu minutu. Jestliže zapomenete zatáhnout zvedáky a uvolníte ruční brzdu, zazní alarm a zvedáky se okamžitě samy zasunou.

Ukázka videí:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=sOgpy5gxZuM

https://www.youtube.com/watch?v=Z8Qse4EJePY

Certifikovaný partner je společnost Obytné vozy s.r.o., která se montáží systému vyrovnávání firmy E&P zabývá. Veškere informace poskytneme v našem showroomu MORELO nebo přímo na stánku MORELO 4A-01 na veletrhu FOR CARAVAN.

 

Těšíme se na Vás,

Tým MORELO

 

Obytné vozy s.r.o. - MORELO.CZ, U Špejcharu 503/A4, Tuchoměřice, Praha – Západ, www.morelo.cz






Více
Závěrečná zpráva FOR CARAVAN 2023

Facebook
Tipy na výlety
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje