FOR CARAVAN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

GoSun Stove - První skutečně praktický solární gril a vařič na světě


GoSun Stove - První skutečně praktický solární gril a vařič na světě

Vařte a grilujte bezpečně, ekologicky, čistě – bez paliva. Revoluční novinka na světovém trhu z USA unikátní trojkombinace vařiče – grilu – pece GoSun.

Solární vařiče a grily GoSun jsou velmi oblíbené mezi majiteli obytných aut, karavanů, lodí, 4WD nebo jej snadno využijete na zahradě, případně na terase panelového domu nebo při rybaření v pohodlí a bez paliv, bezpečně. Ekologické zdravé vaření, grilování, pečení a bez paliv.

 

Sport pracuje rychle, je snadno přenosný, praktický a lehký 3.18kg. Díky vakuové solární trubici se jeho pec rychle zahřeje na teplotu až 288°C, takže pokrm uvaří do 20 minut dle slunečních podmínek. Dokonce i za tak vysokých teplot zůstává na venkovní dotek chladný. Je univerzální: vaření v páře, pečení těsta, smažení, grilování masa, vaření ve vodě – to vše je ve varné trubici možné. Poté, co skončíte s vařením, lze GoSun pomocí vestavěných držadel snadno složit. Nezabere mnoho místa v batohu, je lehký 3,18 kg a lze ho přenášet kamkoli.

 

GoSun Go světová premiéra NOVINKY již třetí v řadě a to nejmenší z modelů s váhou pouze

0,9 kg a ve velmi praktickém balení. Jako první prezentace v Evropě právě zde na veletrhu For Caravan a For Boat. Pozor, zde pouze první omezené množství tohoto modelu v prodeji.

 

GoSun GRILL umožňuje jednoduché, rychlé a hlavně zdravé grilování. Tento gril bez paliva dokáže upéci těsto, uvařit i usmažit maso pro čtyři až osm osob. Využívá přitom jen sluneční energii. Grill je také snadno přenosný díky váze 10.5kg a lze ho opravdu použít všude.

 

Snadné grilování, vaření a pečení Vám umožňuje se věnovat rodině, přátelům, rybaření nebo sportu. Vaření Vás prostě začne bavit!

Najdete nás na veletrhu For Caravan v hale 1/C02.

 

Výhradní dovozce pro Českou a Slovenskou Republiku, Polsko: Adventure Centrum - Showroom: Na Průhoně 159, Vestec u Prahy, 252 42, více informací www.solarnivaric.cz , www.solarnigril.cz , email: info@solarnivaric.cz , https://www.facebook.com/solarnivaric.cz/






Více
Závěrečná zpráva FOR CARAVAN 2023

Facebook
Tipy na výlety
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje