FOR CARAVAN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

KaravanTravel.cz slavnostně odhalí v české premiéře vůz Eura Mobil Integra 890 EB


KaravanTravel.cz slavnostně odhalí v české premiéře vůz Eura Mobil Integra 890 EB

Přijďte s námi 9. 3. 2018 v 10:30 oslavit přípitkem českou premiéru tohoto „superclass“ obytného vozu.

 

Tato kráska na šesti kolech je nejen vlajkovou lodí značky Eura Mobil, ale i přesvědčivým důkazem neustálého posouvání pojetí luxusu u obytných vozů.

 

Vůz je na 5,5 tunové tříosé platformě Fiat Ducato 2,3 l a ALKO podvozku, samozřejmostí je dvojitá podlaha 19,5 cm, která významně zvyšuje tepelně izolační, akustické, ale také užitné vlastnosti vozu. To vše konstruktéři Eura Mobilu zvládli navrhnout tak, aby světlá vnitřní výška vozu byla 1,975 m s celkovou konstrukční výškou vozu pod 3 metry, konkrétně 2,92 m. Celková délka je 8,99 m.

 

Ve voze naleznete nejmodernější technologii LED vnějších světel, osvětlení vnitřního prostoru vytvářející neopakovatelnou světelnou atmosféru, prvotřídní zpracování, vysoce kvalitní materiály, dokonale navržený prostorný interiér, 7 velmi pohodlných míst v obývacím prostoru, samostatný luxusní sprchový kout a WC s umyvadlem, dvě dělící příčky s posuvnými dveřmi mezi zadní a přední části vozu, v prostorné kuchyni pak elektrický výtah na kávovar, troubu, 175 litrovou lednici se samostatným mrazákem či digestoř nad plynovými vařiči. Samozřejmostí v této kategorii je prostorná garáž s dostatkem úložného prostoru pro zavazadla či sportovní potřeby.

 

Na video na našem Facebooku se můžete podívat zde https://goo.gl/KX4gbz

 

Značka Eura Mobil již 50 let dodává výjimečně spolehlivé, praktické a luxusní obytné vozy s bohatou základní výbavou. Mezi jejich hlavní přednosti patří skvělá technologie, jedinečný interiér a desítky let zákazníky ověřená kvalita řešení nástavby – zajišťující dlouhou životnost, která brání vzniku tepelných mostů.

 

Nástavba využívá technologii pevných lepených spojů známou z leteckého průmyslu.

V podlaze a střeše není jako materiál použit hliník nebo dřevo a nenaleznete zde ani žádné šrouby. Díky technologii GFK, plášti konstrukce ze skelných vláken, jsou podlaha, stěny a střecha výrazně odolnější proti vnějším vlivům, například proti kroupám. Získáte tak i výhodnější pojištění Vašeho vozu.

Přednostmi vozů značky Eura Mobil jsou ty nejlepší parametry na zimu, splňující normu EN 1646-1, skvělá akustická a tepelná izolace XPS. Vozy Eura Mobil mají na nábytek záruku 3 roky a na těsnost nástavby záruku v trvání 10 let nebo 150 000 km, a to již v základní ceně.

 

Vozy Eura Mobil jsou pravidelně oceňovány čtenáři časopisů - webových portálů Promobil.de či Camperonline.it jako vozy roku.

 

O KaravanTravel.cz

 

Našim zákazníkům přinášíme kromě proklientského přístupu také akční ceny vozů, zvýhodněné pakety výbavy a zvýhodněné příslušenství. Zároveň ke značkám, které autorizovaně zastupujeme, nabízíme záruční i pozáruční servis, prohlídky těsnosti včetně měření vlhkosti nástavby, prodej náhradních dílů Trigano IT a také prodej veškerého campingového příslušenství a vybavení pro obytné vozy a obytné přívěsy. V případě zájmu Vám zajistíme výhodné financování Vámi vybraného vozu.

 

Přijďte se poradit a namodelujte si svůj obytný vůz dle Vašich požadavků.

 

Za celý tým KaravanTravel.cz se na setkání s Vámi těší

 

Jiří Čapek






Více
Závěrečná zpráva FOR CARAVAN 2023

Facebook
Tipy na výlety
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje