FOR CARAVAN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

ÚSPĚŠNÝ FOR CARAVAN 2018


ÚSPĚŠNÝ FOR CARAVAN 2018

Děkujeme celému týmu veletrhu For Caravan 2018 za skvělou organizaci a spolupráci veletrhu FOR CARAVAN 2018 v Praze – Letňany. Také děkujeme celému našemu týmu MORELO, našim partnerům a hlavně všem návštěvníkům veletrhu FOR CARAVAN, kteří se přišli za námi podívat do haly 4 na stánek MORELO. Měli jsme tam 10 obytných vozů MORELO, mezi čtyři hlavní modely patřil EMPIRE na podvozku Iveco Daily do 7,5 tuny, Loft Premium – novinka pro rok 2019, Empire Liner, který stále patří mezi nejluxusnější vůz na podvozku Mercedes Benz Atego a Palace Liner se Slite Outem – vyjížděcí boční stěnou.

 

V garážích vozů MORELO jste mohli vidět Lamborghini Huracán, Ferrari California T od společnosti Advantage cars, BMW Mini Cooper nebo motorku od společnosti BMW INVELT.

 

Na veletrhu byla také představená mobilní rolovací plocha uchycená na obytném voze přísavkami ve spojení s malým přenosným projektorem vhodným na vaše cesty, tuto novinku vám představila společnost Audiopro s.r.o. Společnost Tawan vyzdobila naše obytné vozy MORELO a tím vás naladila na thajskou notu, kterou si nejlépe užijete s thajskou masáži ve svém obytném voze. Rakouský výrobce infrasaun - společnost Physiotherm nabízela ukázku mobilního zářiče, který se může stát součástí vašeho obytného vozu. Firma Osmost nabízela molitanový svět na míru.

 

Našli jsme partnera v oboru financování obytných vozů – banku Oberbank, která jako jedna z mála bank má opravdu osobní přístup a dokáže udělat klientovi zajímavou nabídku financování obytného vozu na míru. Děkujeme také našemu partnerovi VB Air suspension – vzduchové odpružení a společnosti E&P Levelsystem hydraulické nohy.

 

Jsme certifikovanými partnery VB Air suspension, E&P Levelsystem, Webasto a v našem autorizovaném servise MORELO pomocí stojanovým zvedákům do 22 tun vám je rádi namontujeme do vašeho obytného vozu.

 

Zveme Vás do našeho showroomu MORELO, kde nyní máme k vidění 6 obytných vozů MORELO – Palace 88LB, Palace 90G, Empire 90L Pearl, Empire Liner 100 GB Pearl, Home Trend 78L, Loft Premium 84L.

 

 

Těšíme se na Vás,

Tým MORELO

 

Obytné vozy s.r.o. - MORELO.CZ, U Špejcharu 503/A4, Tuchoměřice, Praha-Západ

www.morelo.cz






Více
Závěrečná zpráva FOR CARAVAN 2023

Facebook
Tipy na výlety
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje