FOR CARAVAN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Adventure Centrum pro Vás připravilo hned dvě novinky – Premiéru CasusGrill, GoSun Go a oblíbený chlazení Transcool 12-24V/230


CasusGrill je novou verzí a ekologickou transformací hliníkového grilu, vyrobenou z trvanlivých nekovových materiálů. Je účinnější, prakticky bez odpadu a bezpečnější, a lze na něm připravit opravdu CHUTNÉ jídlo. Světová ekologická novinka z Dánska.

 

CasusGrill si můžete s čistým svědomím vzít téměř kamkoli – na pláž, do parku, na rybářský výlet i horskou túru, na cesty karavanem, obytným autem, na loď nebo do kempu, či na dovolenou. Je lehký, pouze 1 kg a nemusíte mít starosti se špínou. Neexistuje žádné omezení! Úsporný ekologický jednorázový gril.

 

CasusGrill je ekologický a schopný rozkladu působením mikroorganismů. Balení obsahuje speciální brikety z dřevěného uhlí, lehké izolační lávové kameny a krabici z tenké lepenky s grilovací mřížkou z bambusového dřeva. Gril dokáže po snadném a rychlém zapálení zapalovačem nebo sirkou snadno grilovat během 5 minut, a déle než 60 minut udrží žár. Je lehký, pouze 1kg. Vychází z přírody a znovu se do ní vrací.

 

CasusGrill můžete používat celý rok – během chladné zimy při -10 stupních, ve výškách 2000 m nad mořem i v horkém létě na pláži.

 

Neobsahuje žádné železo ani hliník, takže doba jeho neškodného rozkladu je rychlá.
Všechny jeho materiály jsou přírodní – dřevěné uhlí, lávový kámen, bambus i tenká lepenka.
Vydává rovnoměrný žár, který je ideální pro grilování a opékání.
Zajišťuje termální izolaci, čímž snižuje venkovní teplotu při grilování.
Redukuje emise CO2, protože využívá výhradně dřevěného uhlí.
Je držitelem mezinárodního patentu grilovací technologie.
Award Winning CasusGrill™ is Covered by 3 Patents Pending Worldwide.

V roce 2017 získal dánskou cenu za design v kategorii „Výrobek na přípravu zdravých, chutných a jednoduchých pokrmů“ a také mnoho dalších ocenění po celém světě. Skvělá příležitost pro nové obchodní partnery v Čechách a na Slovensku. Adventure Centrum se na Vás těší hned ve dvou halách v hale 1 / C06 a v hale 2 / C09 For Boat. Čekají na Vás zajímavé ceny produktů a překvapení k tomu!

 

Exkluzivní dovozce do České a Slovenské republiky:  Adventure Centrum – Na Průhoně 159, Vestec u Prahy,  www.casusgrill.cz






Více
Závěrečná zpráva FOR CARAVAN 2023

Facebook
Tipy na výlety
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje