FOR CARAVAN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

KaravanTravel.cz představí širokou paletu modelů 2022 a potvrdí, že vestavby jsou stále v kurzu.


 

Společnost KaravanTravel.cz s.r.o., autorizovaný zástupce značek CI, Clever Vans, EuraMobil, Mobilvetta, v posledních letech pracuje skutečně naplno. Zájem o cestování obytným vozem se teší oblibě jako nikdy předtím a tak ani prodej, ani servis v pražské Ruzyni nezahálel. Do nové karavanistické sezóny připravila mnoho zajímavých novinek, společně s bohatou nabídkou skladových vozů.

 

PVA Expo Praha Letňany, For Caravan 2021,  Hala 2, Stánek 2A01 a 2B01.

 

 

Začněme značkou EuraMobil luxusem all-inclusive.

Technický pokrok nejlépe vystihuje Integra Line s jedinečnou atmosférou finského srubu,s dvojitou vyhříbvanou podlahou a s teplovodním topením Alde již v základní vrzi. Můžeme si vybrat  podvozek do 3.500kg nebo ještě lépe maxichasí 4.400kg, se skvělou doložností 1295kg na dvouosém podvozku.

 

EuraMobil vstupuje také do segmentu obytných vestaveb. Prémiový EuraMobil Van oslní svým zpracováním, propracovanými detaily a skvělou výbavou v ceně jako např.lithiovou baterií s boostrem, solárním panelem, markýzou, panoramatickým oknem nad řidičem, naftovým topením Truma Combi a důmyslně řešenou koupelnou.

 

 

 

Překvapením bude zajisté  Profila RS  s novými půdorysy 720 EB a EF s kuchyní vedle vchodových dveří a bez přední spouštěcí postele. Určitě jej ocení páry, které většinu času cestují ve dvou a jen občas s sebou berou vnoučata. Tak na co stahovací postel, která má 90 kg, když ji potřebujete dva týdny v roce? Děti spí rády venku ve stanu nebo jim můžete přeměnit sezení na dvoulůžko. Auto tak má skvělou doložnost 635 kg.


Contura na podvozku Mercedes bude k dispozici i českým zájemcům. Kromě jiného vyniká špičkovým zpracováním, propracovanými řešeními a především komfortní výbavou. S paketem Luminary plus skutečně inspiruje ostatní. Více informací:

https://karavantravel.cz/prodej/eura-mobil-contura-ct-766-ef-emcct766ef

 

 

CI neboli Caravans International je střední třída, která přesvědčí poměrem ceny, zpracováním a spolehlivostí. Vozy na podvozcích Fiat a Ford, přichází s novou aerodynamickou přední částí a inovací vnitřního designu interiéru. Řady Horon a Magis plus nabízí skvělá řešení za přijatelné ceny, nově s 10-ti letou garanci proti zatékání vody do nástavby. Což se v této třídě často nevidí. S novou sezónou se z vozů CI stávají produkty all-inclusive s možností naftovo-elektrického topení Truma Combi nebo se systémem Truma iNet X.

Také CI má ve svém portfoliu vestavby. Dělají se pouze na Fiatu a mají tři řady: Kyros – clasic, funkční, dostupná a dobře vybavená za již od 1 399.999,- Kč vč DPH. Kyros Evo a Kyros Elite – velmi populární, líbivá a stále za slušnou cenu.

 

Designově vyprofilovaná Mobilvetta představí exkluzivní obytnou vestavbu Admiral

Jak její název napovídá, je navržená v námořním stylu. Objevují se zde mnohé chytré nápady, například prodloužení kuchyňské desky nebo sdílená otáčecí koupelna. Ve středním segmentu obytných vozů udělala Mobilvetta doslova revoluci, přijďte se ostatně přesvědčit sami a seznamte se s řadou Kea.

 

 

K vidění budou zcela nové polointegrované vozy 2022 Kea P , ale také nejvyšší řada Krosser. Z integrovaných vozů vás zajisté uchvátí K.Yacht Tekno Line 2022 na podvozku AL-KO s dvojitou, teplým vzduchem vyhřívanou podlahou. Bestsellerem je zajisté integrovaný vůz KEA I 86, který si budete také moci prohlédnout.

 

 

Značka Clever Vans se stala značkou roku 2021. Přesto, že je dlouhodobě vyprodána, pro český trh zbývá v sezóně 2022 ještě několik výrobních míst. Na výstavě For Caravan 2021 si budete moci prohlédnout hlavní produktovou nabídku pro rok 2022.






Více
Závěrečná zpráva FOR CARAVAN 2023

Facebook
Tipy na výlety
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje