FOR CARAVAN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Splň si svůj sen s Karavany Humpolec


 

 

Cestování v obytném autě mají čeští turisté stále více v oblibě. Novinky ze světa obytných vozů, kterými si můžete plnit své vlastní touhy po cestování, se představí na veletrhu FOR CARAVAN Praha 2023 také Humpolecká rodinná firma KARAVANY HUMPOLEC v termínu 17. – 19.3. 2023, kterou najdete na hale č.2.

 

K vidění zde budou celkem tři známé značky (Eura Mobil, Rimor a BluCamp).

Firma Karavany Humpolec díky svým dlouholetým zkušenostem umí poradit, co by měl obytný vůz v základním vybavení mít a jaké příslušenství je potřeba si nechat nainstalovat do Vašeho obytného vozu pro pohodlnější cestování. Také firma zajistí montáž příslušenství a záruční servis.

Veletržní prezentace firmy Karavany Humpolec se bude rozprostírat na ploše 280 m², a díky tomu může nabídnout podrobný přehled všech jednotlivých vystavovaných komponentů.

 

Návštěvníci veletrhu si tak budou moci prohlédnout obytná auta, porovnat jednotlivé zpracování vozidel a jejich design, výbavu vozů s příslušenstvím a nahlédnout do interiéru. Ať už se jedná o zkušeného cestujícího s obytným vozem či teprve začínajícího s plněním svých snů o cestování, tak každý si tu přijde na to své.
Těšit se můžete na obytné vozy italské značky BluCamp, kdy jsou Karavany Humpolec jediným zastoupením v ČR. Obytné vozy BluCamp navodí správný komfort pro Vaši cestu a překvapí Vás svou praktičností.
Rimor v italském stylu v sobě ukrývá jedinečný styl, pohodlnou jízdu a širokou škálu nabídky obytných vozů.
Německé obytné vozy Eura Mobil nabízejí příjemnou atmosféru interiéru, kde se budete cítit pohádkově a navodí tu správnou atmosféru pro Vaše dobrodružství na cestách.
RÁDI BYCHOM VÁS TÍMTO POZVALI NA VELETRH, kde na Vás bude čekat špičkový odborný tým, který Vám vždy a rád poradí s výběrem obytného vozu na cestu vašich snů.

 

www.karavanyhumpolec.cz

 






Více
Závěrečná zpráva FOR CARAVAN 2023

Facebook
Tipy na výlety
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje