FOR CARAVAN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

HYKRO


 

Společnost HYKRO působí na českém trhu již od roku 1996 a patří tak k zakladatelům karavaningu v České republice. Díky její dlouholeté historii a neustálému rozšiřování nabídky služeb se od té doby stala jedním z předních prodejců obytných aut a karavanů v zemi.

 

HYKRO není jenom obyčejným prodejcem vozidel – nabízí komplexní služby, které zahrnují prodej, pronájem, servis, zajištění originálních náhradních dílů, pojištění a financování. Díky tomu si firma získala pověst jednoho z nejvíce komplexních a spolehlivých partnerů pro karavanové nadšence v České republice.

 

Nabídka HYKRO není omezena pouze na samotná vozidla – provozuje také vlastní prodejnu a e-shop s kempingovým příslušenstvím a doplňky tak, aby zákazníkům poskytla kompletní zážitek spojený s jejich zálibou v karavaningu.

 

Jedním z klíčových prvků úspěchu společnosti HYKRO je kvalita služeb a individuální přístup ke každému zákazníkovi. Každý zákazník je pro ně jedinečný a jeho potřeby jsou vždy na prvním místě.

 

Na českém trhu zastupuje společnost HYKRO širokou škálu značek, které zahrnují nejenom přední evropské značky jako Knaus, Weinsberg, Carado, Fendt, Bravia, Tabbert a La Strada, ale také luxusní obytná vozidla švédského výrobce KABE. Tato široká paleta značek poskytuje zákazníkům možnost vybrat si vozidlo přesně podle svých preferencí a potřeb.

www.hykro.cz

 






Více
Závěrečná zpráva FOR CARAVAN 2023

Facebook
Tipy na výlety
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje