FOR CARAVAN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

THULE vystaví unikátní stan na tažné


 

Zažijte mimořádné pohodlí při kempování s Thule Outset – stanem na tažné zařízení, který v sobě kombinuje snadný přístup pro děti, domácí mazlíčky i osoby se sníženou pohyblivostí, jednoduchou manipulaci v jednom člověku a veškerý komfort prostorného střešního stanu s měkkou matrací. Tento unikátní stan jednoduše zarolujete do kompaktního rozměru a převezete na tažném zařízení vašeho auta.

 

 

Pokud preferujete větší rozhled, jsou tu pro vás třešní stany Thule – ať už hledáte skladný stan na krátké výpravy nebo prostorné útočiště pro dlouhou rodinnou dovolenou. Na letňanském výstavišti si budete moci vyzkoušet Thule Approach, látkový střešní stan vybavený panoramatickými okny, která umožní pozorovat hvězdy, být blíže přírodě a zajišťují optimální ventilaci. Moderní tvar stanu poskytuje mimořádně prostorný interiér a více místa pro vás a vaše vybavení.

 

 

Letošní rok je v Thule rekordně bohatý na novinky. Můžete se tak těšit i na další produkty, které byly čerstvě uvedeny na trh nebo se v prodeji brzy objeví. K vidění bude upgrade světově nejprodávanějšího střešního boxu – Thule Motion 3, který má vylepšenou aerodynamiku, modernizovaný elegantní design a nově je doplněn řadou příslušenství. Portfolio řešení pro přepravu nákladu na zadní části vozu rozšiřuje nový box Thule Santu určený pro montáž na prémiové nosiče kol na tažné zařízení Thule Epos a Thule EasyFold XT.

 

 

Kolekce všestranných odolných zavazadel Thule Chasm byla v letošním roce vylepšena o 100% recyklované materiály a nové barvy. Batohy, duffely a sportovn kolečková zavazadla s vámi zvládnou udržet krok na všech vašich výpravách. Robustní provedení s voděodolným povrchem odolá nepřízni počasí a popruhy, ucha a madla na těch správných místech vám maximálně usnadní manipulaci.

 

 

Spolehněte se na výbavu od Thule a vydejte se s rodinou nebo přáteli za novými zážitky a dobrodružstvím. Autostany, přepravní boxy, zavazadla a další produkty Thule spojené s kempováním a pobytem v přírodě pro vás budou přichystané na stánku Thule v hale 6.

 

Těšíme se na vás!

Tým Thule

 






Více
Závěrečná zpráva FOR CARAVAN 2023

Facebook
Tipy na výlety
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje