FOR CARAVAN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Karavany Humpolec – prodej, servis a půjčovna


 

Cestování v obytňáku se mezi českou, ale i zahraniční populací se stává stále více oblíbenějším. Novinky ze světa obytňáku, kterými si můžete plnit své vlastní sny po cestování, se představí na veletrhu FOR CARAVAN Praha 2024 také Humpolecká rodinná firma Karavany Humpolec, a to v termínu od 15.-17.3.2024, kterou najdete na hale č. 2.


Rodinná firma, která se zabývá prodejem, servisem a půjčovnou obytných vozů. K vidění na veletrhu budou tři známé značky, a to německý Eura Mobil a italský RIMOR a BLUCAMP.


Díky naším dlouholetým zkušenostem v oboru dokážeme poradit, co by měl váš vysněný mazlík mít v základní výbavě a zároveň poradíme jaké příslušenství je vhodné si nechat nainstalovat do Vašeho auta pro spokojenou a pohodlnou jízdu. Také zajišťujeme servis nástavby a záruční servis.


Můžete se těšit na cca 16 obytných vozů, které Vám na veletrhu představíme. Budete si moci porovnat jednotlivá zpracování vozidel, jejich interiér/exteriér, výbavu vozů a příslušenství. Ať už jste zkušený cestující s obytňákem, či se teprve chystáte vydat vstříc novým zážitkům, tak si tu určitě každý přijde na své.
Naším cílem je udělat pro zákazníka maximum, aby byl spokojený. Představíme Vám cca 16 obytných vozů z naší flotily. Neváhejte a navštivte nás na hale č. 2, těšíme se na Vás.


www.karavanyhumpolec.cz

 






Více
Závěrečná zpráva FOR CARAVAN 2023

Facebook
Tipy na výlety
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje