FOR CARAVAN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

RED – HOT – ČILI IN


 

Karavan, obytný vůz na silnici nebo do terénu, na kratší dobu nebo na měsíce, do kempu nebo do polí…zkrátka kamkoli. To vše a víc najdete u společnosti Caravan Metropol v hale 2, na stánku 2C.

 

Karavany i pro elektrovozy se zcela jinými parametry komfortu, než na jaké jsme z karavaningu zvyklí ( ERIBA), se spouštěcími postelemi (BÜRSTNER), které jsme naopak zvyklí vídat jen u obytných vozů.

 

Obytné vozy se zcela novými designovými trendy a technickými vymoženostmi (HYMER a NIESMANN+BISCHOFF), vestavby pro ty, co chtějí být svou velikostí „nenápadní“ to vše přivezeme pro Vás, abyste si mohli vybrat a co nejdříve VYRAZIT.

 

Caravan Metropol – nové moderní zázemí pro zákazníky a karavaning. Caravan Metropol – stálá expozice čerstvých novinek vozů a karavanů Bürstner, Hymer, ERIBA, Niesmann+Bischoff a nově i Sunlight. Caravan Metropol – moderní bohatě zásobená prodejna příslušenství pro 99,9% karavaning. Caravan Metropol – servis, montáže s nejmodernější technikou a kvalitním vyškoleným personálem.

 

Caravan Metropol - Prémiový partner pro firmy Goldschmitt, AL-KO, Dometic, TRUMA.

 






Více
Závěrečná zpráva FOR CARAVAN 2023

Facebook
Tipy na výlety
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje