FOR CARAVAN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Revoluce zvedacích střešních nosičů


 

Dejte sbohem námaze a potížím s tradičními střešními nosiči a upgradujte na Dropracks ještě dnes.

 

Zažijte zcela novou úroveň pohodlí a jednoduchosti s Dropracks NORWAY, revolučním systémem zvedacího střešního nosiče, který mění hru, navržený pro bezkonkurenční pohodlí. Na rozdíl od tradičních střešních nosičů nebo střešních příčníků, které udržují vaše vybavení mimo dosah, Dropracks snižuje vše na pohodlnou a přístupnou úroveň. Jeho inovativní design se vyznačuje vodorovnou nakládací plochou přímo u vašeho vozidla, což zjednodušuje proces nakládání a vykládání ze tří stran.

 

Bez námahy naložte a zajistěte všechny své nezbytnosti na střechu auta pomocí Droprakků. Od kajaků, lodí, surfů, kola, Elektrokola až po střešní boxy, lyže a stany nebo při práci na materiál je to všestranné řešení pro jakékoli dobrodružství. Uživatelsky přívětivá výška plošiny zajišťuje nakládání a vykládání bez stresu, minimalizuje namáhání vašeho těla a chrání vaše vozidlo. Vyzkoušejte další výhodu snadné manipulace i při manipulaci s těžkými nebo nepohodlnými předměty.

 

Objevte novou éru pohodlí a jednoduchosti s Dropracks – kde se dostupnost snoubí s inovací a nakládání  na střechu auta se stává hračkou.

 

ADVENTURE CENTRUM je exkluzivním dovozcem a distributorem Dropracks Norway do České a Slovenské republiky

 

 

Výhradní dovozce pro Českou a Slovenskou Republiku: Adventure Centrum - Showroom: Budějovická 1146, Jesenice u Prahy, 252 42, více informací www.adventurecentrum.cz

 






Více
Závěrečná zpráva FOR CARAVAN 2023

Facebook
Tipy na výlety
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje