FOR CARAVAN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

KaravanTravel.cz v hale 2, na stánku 2A01představuje nové řady prémiových obytných vozů, vozů střední třídy a obytných vestaveb.


 

Společnost KaravanTravel.cz s.r.o. je autorizovaný zástupce značek CI Caravans International, Clever Vans, Eura Mobil, Mobilvetta. Prohlédnout a zakoupit si můžete více než 30 druhů vozidel o různých délkách, polointegrované vozy (6 až 8m), alkovny (7 až 7,5m), integrované vozy (7 až 7,5m) nebo vestavby (5,4 až 6,36m). KaravanTravel.cz připravila pro návštěvníky akční ceny na vybrané modely, garanci prodejních cen a širokou nabídku vozů skladem.

 

 

Novinky na stánku KaravanTravel.cz :

CI Caravans International na podvozcích Fiat Ducato, Peugeot Boxer a Ford Transit přichází s novou aerodynamickou přední částí, inovací vnitřního designu interiéru, speciální konstrukční technologií včetně desetileté záruky těsnosti, s eliminací nežádoucích zvuků za jízdy a také se zimními pakety včetně izolované a vyhřívané odpadní nádrže, izolovaného vstupního schodu a vyhřívaného externího potrubí.

Obytné vestavby CI Kyros Elite, si Vás získají svým zpracování, výbavou a skvělým poměrem ceny a výbavy.

 

 

Clever Vans představuje chytře a kvalitně řešené obytné vestavby, kvalitní izolace a bohatou all-inclusive výbavu za férovou cenu v modelech s označením Tour, Celebration, Vario Kids a Runner.

 

Eura Mobil vystavuje dvanáct prémiových obytných vozů a vestaveb Eura Mobil na platformě Mercedes-Benz Sprinter a Fiat Ducato. Německý Eura Mobil nabízí precizně vyrobené obytné vozy za atraktivní a konkurence schopnou cenu. Vystavené modely Profila T/RS, Contura, Integra Line 720 EF/EB, Van 595/635.

 

Mobilvetta přiváží nové řady vozů Kea I a Kea P včetně nového uspořádání s „face to face“ a „L“ sezením.

Uvidíte také novou řadu vozů Krosser a nejvyšší třídu plně integrovaných vozů K.Yacht Tekno Line 86.

Součástí expozice bude také nejúspěšnější řada vozů Mobilvetta, obytné vestavby Admiral K 5.1, K 6.3 a K 6.5.

 

Tým KaravanTravel.cz s.r.o. se na Vás těší Hale 2, na stánku 2A01.

 

 

 






Více
Závěrečná zpráva FOR CARAVAN 2023

Facebook
Tipy na výlety
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje