FOR CARAVAN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

GoSun Fusion Hybrid


 

 

Světový BESTSELLER z USA a PREMIÉRA v Evropě, vařte, grilujte, pečte skvělá jídla kdykoliv a kdekoliv s vysoce výkonným solárním vařičem, grilem GoSun Fusion Hybrid. Za každého počasí i večer nebo ve stanu při kempování či v karavanu, doma prostě bez omezení. 

 

GoSun Fusion Hybrid je první přenosná, solární + elektrická trouba na světě, která pracuje mimo síť. Tento všestranný sporák je 5x účinnější než tradiční elektrická trouba. Za každého počasí (včetně chladu nebo v noci) – při rozšíření modelu Fusion Hybrid + PowerBank 35000 AMh GoSun 150W  - 12V / 230V. Hmotnost 6.2 kg, max. teplota 288°C na slunci, pro 4 – 6 osob, vaření ve dne i v noci, žádné uhlí nebo plamen.

 

Použití: bez omezení venku i uvnitř, při kempování, obytné auto, lodě, karavan, nouzové události nebo za jízdy v autě při zdroji 12V. Snadno je využijete na zahradě, případně na terase panelového domu nebo při rybaření v pohodlí a bez paliv. Moderní ekologické zdravé a bezpečné vaření, grilování a pečení na sluneční energii a externího 12V zdroje. Použití po celý rok i na sněhu a v mrazech. Využití je opravdu široké.

 

Naprosto ekologické a zdravé vaření v přírodě s tímto pomocníkem si ho rychle zamilujete. Při vaření nevznikají nebezpečné zplodiny z hoření jako u konvenčních vařičů a grilů – v přírodě za sebou nezanecháte žádnou stopu. Vaření Vás prostě začne bavit!

 

Snadné grilování, vaření a pečení Vám umožňuje se věnovat rodině, přátelům, zábavě nebo sportu. Budoucnost je dobrá.

 

 

Najdete nás na veletrhu For Caravan 2020 v hale 1/C18 a 2/A03

 

Výhradní dovozce pro Českou a Slovenskou Republiku: Adventure Centrum - Showroom: Na Průhoně 159, Vestec u Prahy, 252 42

 

Více informací: 

www.solarnivaric.cz , www.solarnigril.cz , www.adventurecentrum.cz

email: info@solarnivaric.cz , https://www.facebook.com/solarnivaric.cz/

 

 






Více
Závěrečná zpráva FOR CARAVAN 2023

Facebook
Tipy na výlety
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje