FOR CARAVAN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

NOVINKY 2020


 

Světový BESTSELLER z USA a PREMIÉRA v Evropě, vařte, grilujte, pečte skvělá jídla kdykoliv a kdekoliv s vysoce výkonným solárním vařičem, grilem GoSun Fusion Hybrid. Za každého počasí i večer nebo ve stanu při kempování či v karavanu, doma prostě bez omezení. 

GoSun Fusion Hybrid je první přenosná, solární + elektrická trouba na světě, která pracuje mimo síť. Tento všestranný sporák je 5x účinnější než tradiční elektrická trouba. Za každého počasí (včetně chladu nebo v noci) – při rozšíření modelu Fusion Hybrid + PowerBank 35000 AMh GoSun 150W  - 12V / 230V. Hmotnost 6.2 kg, max. teplota 288°C na slunci, pro 4 – 6 osob, vaření ve dne i v noci, žádné uhlí nebo plamen.

Použití: bez omezení venku i uvnitř, při kempování, obytné auto, lodě, karavan, nouzové události nebo za jízdy v autě při zdroji 12V. Snadno je využijete na zahradě, případně na terase panelového domu nebo při rybaření v pohodlí a bez paliv. Moderní ekologické zdravé a bezpečné vaření, grilování a pečení na sluneční energii a externího 12V zdroje. Použití po celý rok i na sněhu a v mrazech. Využití je opravdu široké.

Naprosto ekologické a zdravé vaření v přírodě s tímto pomocníkem si ho rychle zamilujete. Při vaření nevznikají nebezpečné zplodiny z hoření jako u konvenčních vařičů a grilů – v přírodě za sebou nezanecháte žádnou stopu. Vaření Vás prostě začne bavit!

Snadné grilování, vaření a pečení Vám umožňuje se věnovat rodině, přátelům, zábavě nebo sportu. Budoucnost je dobrá.

 

 

 

GoSun Chill – 40L přenosná kempinková lednice 12/24V – 230V + PowerBank 35000 AMh

 

GoSun společnost, která revolucionovala solární vaření prostřednictvím své patentované solární technologie, nyní zahajuje  GoSun Chill nezávislou přenosnou lednici na 12/24V – 230V / solární energie a externí výkonný zdroj 35000 AMh PowerBank nebo 60W panel (možnost rozšíření o novinku kempinkového stolu panelem 60W) s mnoha využitími. Podpora jejího poslání poskytnout majitelům na cestách i v domácím prostředí způsob, jak využít solární energii pro všechny jejich potřeby vaření a přenosné elektrické energie a umožnit jim připravit se v případě nouze. GoSun představuje přenosný, cenově dostupný a bez paliva poháněný solární chladicí / mrazicí a nabíjecí systém. Solární chladič GoSun využívá energii ze slunce k napájení vysoce účinného stejnosměrného chladiče, který udržuje nápoje nebo jídlo v chladu nebo mrazu, čímž eliminuje potřebu ledu pro dostupné chladničky.

Naproti tomu  přenosná lithiová baterie napájí GoSun Solar Cooler. Kombinace technologie bez akumulátorové kompresorové technologie s izolovaným víkem může být GoSun Cooler napájen přímo přenosným solárním panelem nebo dobíjecí lithiovou baterií. GoSun Cooler 40L + PowerBank (je součástí balení) je také zcela přenosný a umožňuje spotřebiteli snadnou manipulaci a pomocí jeho zabudovaných kol a teleskopické rukojetě transportovat lednici všude tam kde potřebujete chladit či mrazit. Vezměte jej na pláž, zatímco kempujete, rybaříte, plachtíte nebo si jej užíváte na zahradě.

 

GoSun piknikový cestovní stůl se solárním 60W panelem s ochranou

Solární kuchyni GoSun můžete rozšířit o přenosný GoSun solární stůl, který má integrovaný solární panel 60W, je lehký a kompaktní s bateriovým systém PowerBanky, který umožňuje zcela přenosný systém napájení a chlazení. Se skvělou kombinací GoSun Fusion Hybrid, GoSun Chill a GoSun 60W piknikový stolek se stanete nezávislým cestovatelem budoucnosti.

Adventure Centrum představí kompletní řadu produktů GoSun USA a další značky.

Solární grily, vařiče, pece. GoSun Chill cestovní lednice se solární technologií. GoSun cestovní solární panely SolarFlex 10 / 30+W. GoSun piknikový cestovní stůl se solárním 60W panelem s ochranou. Osvětlení a výkonné PowerBanky.

S kombinací GoSun Fusion Bybrid, GoSun Chill a GoSun 60W piknikovým stolkem se stanete nezávislým cestovatelem budoucnosti!

Najdete nás veletrhu For Caravan v Hale 1/D01.

 

 

 

 

Výhradní dovozce pro Českou a Slovenskou Republiku: Adventure Centrum - Showroom: Budějovická 1146, Jesenice u Prahy, 252 42, více informací www.solarnivaric.cz , www.solarnigril.cz , email: info@solarnivaric.cz , https://www.facebook.com/solarnivaric.cz/

www.adventurecentrum.cz

 






Více
Závěrečná zpráva FOR CARAVAN 2023

Facebook
Tipy na výlety
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje