FOR CARAVAN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Egoé nest


 

 

 

S For Caravanem to bohužel neklaplo ani v říjnu. Ale máme pro vás hned TŘI alternativy a z toho dvě jsou přímo v Praze.

 

DESIGNBLOK PRAGUE 2020

 

Od 7. do 11. října nás můžete navštívit na Designbloku, a to každý den od 10:00 – 21:00. Designblok 2020 se tento rok uskuteční v unikátním historickém prostoru bývalého konventu svatého Gabriela. Naši expozici ale najdete venku. K vidění bude Volkswagen California Beach a vestavba Nestbox Roamer. A teď to přijde - venkovní expozici můžete navštívit zdarma, bez lístků.

 

SHOWROOM PRAHA, KARLÍN

 

Pokud byste chtěli vidět všechny typy vestaveb a naše příslušenství, tak nás můžete navštívit i na našem pražském showroomu od 5. do 11. 10., od 9:00 do 17:00.

 

SHOWROOM BÍLOVICE 519

 

Máte to do Prahy daleko? Dojeďte k nám na Moravu do Bílovic u Uherského Hradiště. V termínu od 16. do 17. 10. pro vás připravujeme den otevřených dveří v sídle Egoé nest na adrese Bílovice 519. K vidění budou všechny typy vestaveb Nestbox ve vozech Land Rover Discovery 4, Peugeot Traveler, VW Multivan, Ford Connect nebo Dacia Duster. V pátek zde budeme od 9:00 do 18:00 a v sobotu od 9:00 do 16:00. Svou návštěvu nám prosím nahlaste předem na nest@egoe.eu. Popřípadě nám dejte vědět jaký typ a ročník vozidla vlastníte. Čím více nám toho sdělíte, tím lépe na vaše otázky budeme připraveni.

 

Tak Be In, Go Out

 






Více
Závěrečná zpráva FOR CARAVAN 2023

Facebook
Tipy na výlety
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje