FOR CARAVAN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Dny otevřených dveří společnosti KaravanTravel.cz od 5. 10. do 11. 10.


 

Srdečně Vás zveme na dny otevřených dveří  společnosti KaravanTravel.cz, které probíhají v  pracovních dnech od 9:00 do 18:00 hodin a také o víkendech od 10:00 do 16:30, nebo po telefonické domluvě +420 792 320 382. Srdečně Vás zveme na dny otevřených dveří  společnosti KaravanTravel.cz, které probíhají na adrese: Staré náměstí 1079/11a, 161 00 Praha 6 v  pracovních dnech od 9:00 do 18:00 hodin a také o víkendech od 10:00 do 16:30, nebo po telefonické domluvě +420 792 320 382. Jsme autorizovaný zástupce značek  Eura Mobil, CI Caravans International a Mobilvetta z koncernu Trigano a německé značky chytrých obytných dodávek Clever Vans. Vozy nejen prodáváme a půjčujeme, ale zajišťujeme i komplexní servis včetně montáže příslušenství. Máme jednoduchou filozofii, nabízet zákazníkům špičkové obytné vozy za atraktivní ceny, výhodně nakupujeme a proto vozy výhodně prodáváme.

 

Koncern Trigano je lídrem ve výrobě obytných vozů v Evropě a jeho odbyt je z velké části tvořen zákazníky ve Skandinávii. A skandinávský zákazník si potrpí nejen na design, ale také na technické parametry, které prověří severská zima. Proto námi zastupované značky připravily v modelovém roce 2021 řadu novinek, které naleznete v rámci dnů otevřených dveří na naší provozovně.

 

EURA MOBIL je v západní Evropě pojmem ve světě luxusních obytných vozů, naštěstí se již jeho věhlas rozšířil i k nám a oslava 60 let na trhu k tomu jistě také přispěla! Oblíbená alkovna Activa One 690 je rozšířena o novinku Activa One 650. Polointegrované vozy reprezentují Profila RS 720 EB a novinky Profila RS 720EF a Profila T 695EB,  poslední jmenovaná navíc ve speciální zvýhodněné edici (zvýhodnění 428 tisíc!). Mezi integrovanými vozy bude o Vaši pozornost bojovat Integra Line 720 EB a novinka 720 EF.

 

Kdo si potrpí na špičkový design jistě si nenechá ujít novinky v modelových řadách značky MOBILVETTA.

Její design se vyznačuje velmi osobitými a nezaměnitelnými liniemi. Perfektní kombinace elegance „Made in Italy“ a designu v interiérech, v kombinaci s vysoce kvalitními materiály a technologickými standardy skandinávských zákazníků. Mezi integrovanými vozy najdete ikonický K.Yacht Tekno Design 85 i horkou novinku KEA i86. Cenou Camper dell'anno 2020 oceněný polointegrovaný model Krosser P86 je rozšířen o novinku KEA P 86.

 

 

Kdo nás zná, již dobře ví, že třetím esem z nabídky koncernu Trigano je značka CARAVANS INTERNATIONAL. Pověstné „CI“ útočící na náš český smysl získat hodně muziky za přiměřenou cenu. Pestrou výbavu All inclusive naleznete u všech modelů již v základní ceně, kterou doplňuje funkční zimní výbava. Samozřejmostí již je exkluzivní technologie EVO TECHNOLOGY, která je zárukou absolutní ochrany vozu od střechy až po podlahu. Prodyšná technologie “Made to Breathe” podporuje cirkulaci vzduchu a zabraňuje tvorbě kondenzace vody. Oproti předchozím  značkám se zde těší zvýšenému zájmu nabídka obytných vestaveb: Kyros Elite, novinka Kyros DUO, Kyros 5 a Kyros 2. Polointegrované vozy reprezentují modely Horon 94 XT (malý a přitom neuvěřitelně prostorný), Horon 84 XT, Horon 87 XT a Magis plus 84XT. Alkovny pak model Magis plus 84 M a vůz s největší garáží Horon 90M. Vozy Horon 84 Integral, Magis plus 84 Integral a Magis plus 87 Integral jsou zástupci plně integrovaných vozů až pro 5 osob v různých půdorysných variantách.

 

 

Poslední, nikoli však přehlíženou značkou je CLEVER VANS — jeden z nejprodávanějších a nejpoptávanějších evropských výrobců obytných vestaveb a dodávek, který navazuje na zkušenosti rodiny Gösser. Carl Gösser postavil v roce 1958 první karavan, a o 60 let později s podporou Pössl Freizeit & Sports GmbH vévodí evropskému trhu. A to s nejvyšším poměrem mezi cenou a kvalitou na podvozkových platformách Citroën a Fiat! Můžete se seznámit s modely Celebration, Vario Kids a Vario Kids dokonce i pro 5 osob! Posledním reprezentantem je Roomer, který je unikát v tom, že ve své vestavbě o délce pouhých šesti metrů Vám poskytne pohodlí na podélných postelích o délce 210 centimetrů! Ne náhodou mají ve jménu své značky anglické slovo CLEVER, tedy CHYTRÝ!

 

 

Těšíme se na Vás

KaravanTravel.cz, prodej@karavantravel.cz

 






Více
Závěrečná zpráva FOR CARAVAN 2023

Facebook
Tipy na výlety
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje