FOR CARAVAN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

První z on-line večerů na téma: Co nového v českém karavaningu?


 

 

 

Hosty Kláry Hájek Velinské v živém vysílání budou Tomáš Machálek a Petr Musílek z cestovní kanceláře GO2Camper, kteří představí absolutní novinku na českém trhu – portál pro rezervaci karavanů po celém světě www.pronajmy-karavanu.cz . Live streamu se také zúčastní Honza Pacovský, velký fanda komerčních obytných dodávek a provozovatel serveru o vestavbách www.vanisti.cz . Dozvíte se, jak se k vestavbám dostal, co je podle něj na nich tak výjimečného, a jak se mu s rodinou v jejich dodávce cestuje.

 

Na závěr poodhalíme připravovanou novinku – 3 x 7 v karavanu, inspirační týdenní cestu po Čechách pro všechny, kteří milují karavaning, ale chtějí svůj čas využít aktivně a užít si třeba i s dětmi. Vášnivá karavanistka Klára Hájek Velinská www.all4camper.cz se vydá celkem 3x na cestu po českých a moravských kempech a podělí se o tipy na kempy a zajímavá místa v okolí. Na svou první misi vyjíždí už 2. června 2021 a po celou dobu cesty nebudou chybět soutěže o zajímavé ceny!

Partneři projektu 3 x 7 v karavanu jsou: Czechtourism, Kudy z nudy, Hykro, All4Camper a FOR CARAVAN

 

 

Připojte se k nám on-line - středa 26. 5. 2021 ve 20.00 hodin – živě ze studia v PVA EXPO PRAHA v Letňanech na Facebooku:

FOR CARAVAN TV - živé vysílání ze studia PVA v Letňanech | Facebook

 

Na vaše dotazy budeme odpovídat v živém chatu.

 

 






Více
Závěrečná zpráva FOR CARAVAN 2023

Facebook
Tipy na výlety
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje