FOR CARAVAN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Léto láká ke karavaningu. Zkuste zajímavou výzvu 3x7


 

S nadcházejícím létem a uvolňováním opatření začíná růst zájem o dovolené. Na popularitě pak nabírá i cestování v karavanu. Zkušená karavanistka Klára Hájek Velinská, která prošla výzvou 3x7, radí, kam vyrazit a na co si dát pozor.

 

 

Stále více lidí začíná přicházet na chuť karavaningu. S vlastním domem na kolech se totiž dá pohodlně dojet kamkoliv a užít si příjemnou dovolenou v mnohých zákoutích naší republiky. Pro poznání Česka motivuje také výzva 3x7, díky které poznáte s pomocí karavanu sedm krajů za krátký čas.

 

„Vyrazili jsme na velkou výzvu, která se jmenuje 3x7 v karavanu. Jejím cílem je mimo jiné ukázat karavanistům, že není třeba pro aktivní dovolenou v pohybu jezdit do zahraničí, ale můžete ji zažít i tady. 3x7 znamená, že za sedm dní projedeme sedm kempů a sedm krajů,” vysvětluje známá propagátorka kempování a karavaningu Klára Hájek Velinská.

 

„Dnes se nám to povedlo, je poslední den výzvy a musím říct, že těch zážitků je obrovské množství a rozhodně doporučuji každému, kdo se nebojí aktivně cestovat a chce toho hodně zažít, aby si svou osobní výzvu také udělal,“ motivuje Hájek Velinská.

 

Během výzvy navštívila Liberecký, Ústecký, Karlovarský, Plzeňský, Jihočeský, Středočeský kraj a nakonec zakotvila v Praze.

 

Zdroj: Novinky.cz






Více
Závěrečná zpráva FOR CARAVAN 2023

Facebook
Tipy na výlety
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje