FOR CARAVAN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Oryx Fifthwheel – České obytné návěsy s americkým stylem


 

Uvažujete o obytňáku, ale chtěli byste něco stylového a opravdu prostorného? Česká firma GKR Oryx v současnosti dokončuje vývoj vlastních obytných návěsů, k jejichž tahání potřebujete pracovní pick-up s točnou. Odměnou za to vám bude moderní obytňák s kvalitním zpracováním a nejmodernějšími technologiemi.

 

 

Popularita obytných aut prochází obrovským boomem, výrobci z celého světa nezvládají uspokojit zájem zákazníků a cokoliv, co splňuje parametry obytného vozu, je odsouzeno k okamžitému prodeji. Zájemci o svobodné cestování s „bydlíky“ si dnes vybírají z celé řady typů obytňáků, ale jeden z nich je v evropském prostředí pořád vzácností – jmenuje se „fifth wheel“ a na starém kontinentu jej čeká zajímavá budoucnost.

 

 

Hlavní přednosti návěsů ORYX

  • Plná výbava

    když si člověk koupí náš návěs, tak dále nemusí nic jiného řešit. Po koupi může hned vyrazit na cestu a bude mít k dispozici vše, co potřebuje. Kde ostatní končí s příplatkovou výbavou, my začínáme se základní.

  • Stačí řidičské oprávnění B + E

    I přes velikost a váhu našeho návěsu jsme dokázali návěs postavit tak, aby splňoval technické limity tak, aby řidiči stačil řidičský průkaz kategorie B + E.

  • Stálá mobilita

    Ať už jedete s návěsem ORYX kamkoliv, jste stále mobilní. Na cestě má návěs bezprecedentní jízdní vlastnosti. Po doražení do cíle odpojíte návěs a stále máte k dispozici osobní automobil, s kterým můžete objevovat i nejemnší zákoutí Vašich destinací.

  • Komfort všude a vždy

    Ať už v návěsu nebo v autě, všude se budete cítit pohodlně. Dnešní pickupy už nejsou pouze pracovní, užitková auta. Uvnitř jsou pěkně vybavená a jejich jízdní vlastnosti odpovídají těm, jako u moderních velkých SUV.

  • Spousty úložných prostor a 1100 Kg doložitelnost

    Nedělejte si starosti s tím, zdali jste nad váhovým limitem. Naše návěsy ORYX Vám nabídnou velkou hmotnostní rezervu, kterou můžete využít pro své vybavení, šaty a věci. Navíc nemusíte myslet ani na to, kam veškeré své věci umístíte. Naše návěsy nabízejí mnoho úložných prostorů a chytrých řešení Smart Solutions, které pojmou vše od nejmenších zavazadel, přes kola až po minibuginu nebo čtyřkolku.

Zdroj: Garáž.cz






Více
Závěrečná zpráva FOR CARAVAN 2023

Facebook
Tipy na výlety
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje