FOR CARAVAN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

KARAVAN CENTRUM MORAVA.CZ na veletrhu FOR CARAVAN Praha 2022


 

Cestování v karavanu nebo obytném autě mají Češi čím dál více v oblibě. Novinky ze světa nezávislého cestování představí na veletrhu FOR CARAVAN Praha 2022, také kroměřížská firma KARAVAN CENTRUM MORAVA.CZ v termínu 18.-20.03 2022 v hale „2“ (výstavní místo 2A01). 
K vidění zde bude celkem 7 renomovaných značek (Fendt Caravan, Mobilvetta, EuraMobil, Laika, Etrusco, VANTourer a Forster) jejichž je autorizovaným zástupcem. Zároveň poskytuje komplexní služby včetně záručního a pozáručního servisu.

 

 


Veletržní prezentace firmy KARAVAN CENTRUM MORAVA.CZ se bude rozprostírat na ploše více než 650m2, a díky tomu může nabídnout podrobný přehled, i co se týká srovnání jednotlivých značek.

 

Návštěvníci si tak budou moci jednoduše porovnat jednotlivého zpracování vozidel, design a možnosti rozložení interiéru. Na své si tedy přijdou jak zkušení karavanisti, tak i začátečníci, kteří se na svou první cestu teprve chystají.

 

Zde malá ochutnávka prezentovaných vozidel:

Prémiové FENDT nabízí maximální funkčnost, prvotřídní kvalitu řemeslného zpracování s osvědčenou historií již 51 let.

Exkluzivní MOBILVETTA nabízí širokou škálu obytných automobilů s prvotřídní kvalitou, italským stylem a luxusem.

V Toskánku se vždy vytvářelo umění, proto není divu, že vozidla LAIKA se vyznačují jedinečnou kombinaci stylu, pohodlné jízdy a vytříbeného italského designu.

EURA MOBIL jsou opatřeny schvalovací pečetí "Made in Germany". Tato značka nabízí tu nejvyšší kvalitu. Interiér navozuje příjemnou atmosféru a zaručuje prvotřídní komfort při cestování.

ETRUSCO v sobě kombinuje moderní design s praktickou funkčností - vytváří skvělou symbiózu radosti z cestování a komfort bydlení. Etrusco je součástí největšího výrobce karavanů Hymer Group.

Německá značka VANTourer nabízí nenápadné a multifunkční obytné vestavby s řadou chytrých řešení. Díky své velikosti otevírá nekonečné možnosti v cestování.

 


RÁDI BYCHOM VÁS TÍMTO NA NAŠI PREZENTACI POZVALI.

Karavan Centrum Morava.CZ disponuje špičkovým týmem, který Vám vždy poradí s výběrem vašeho vysněného obytného vozu nebo karavanu.


Karavan Centrum Morava.CZ "UDÁVÁME SMĚR TRENDŮM, DOBRODRUŽSTVÍM A SVOBODNÉMU CESTOVÁNÍ"

 






Více
Závěrečná zpráva FOR CARAVAN 2023

Facebook
Tipy na výlety
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje