FOR CARAVAN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Uvidíte v říjnu na FOR CARAVAN: Nový Nestbox Tramp


 

Egoé Nest představuje nejmenší kempingovou autovestavbu pro milovníky spartánského cestování.

 

Stále se rozrůstající řada produktů Nestbox byla před začátkem domácí cestovatelské sezóny doplněna o kompaktní variantu Nestbox Tramp.

 

 

Oproti příbuznému modelu Nestbox Camper došlo ke zjednodušení konstrukce a zmenšení základního korpusu na šířku 95 cm, což umožňuje osadit vestavbou i vozy typu Dacia Duster nebo Jeep Wrangler. Kolibřích rozměrů bylo dosaženo například zredukováním původního vařiče při zachování jeho výhod. Dá se celý z vestavby vyjmout a použít samostatně mimo vůz. Totéž lze udělat i s hořákem s plynovou kartuší a přibalit si je s sebou na túru. Původní, prostorově náročnější zdroj vody je v Nestboxu Tramp nahrazen tlakovým vakem o objemu 15 l, který je ovládaný nožní pumpou a není tedy závislý na elektřině. Vak je vyjímatelný a posádka ho může podle potřeby použít i jako sprchu. 

Hlavní korpus pak obsahuje úložný prostor pro potraviny, který je možné doplnit o praktickou termotašku, jako další úložné prostory poslouží plastové šuplíky. Ve výbavě nechybí ani integrovaná krájecí deska s nožem a samozřejmě prostor pro nezbytný ešus a ostatní inventář.

“Moderní tremp sice netouží po mnohahvězdičkovém hotelu, ale také už nutně nepotřebuje nocovat pod širákem s šiškami vytlačenými do zad. Věříme, že milovník treků a túr naopak ocení pohodlnou spací plochu na matraci a rovném roštu, které po výkonu uleví unavené páteři. Malý tedy rozhodně neznamená méně pohodlný,” říká designer Bob Novotný ze studia 519. Spací rošt o velikosti 95 x 195 cm tvoří jednotlivé, do sebe zapadající části, takže rozložení a složení lůžka je otázkou okamžiku.

Vznikla rozměrově úsporná autovestavba z prvotřídních materiálů zaručující kvalitu, na kterou jsou zákazníci Egoé zvyklí. Výsledkem je produkt, který může udělat radost každému, kdo touží po kempování s běžným osobním autem. 

S novou autovestavbou Nestbox Tramp se můžete seznámit na stránkách https://www.egoe-nest.eu/cz/tramp/

 






Více
Závěrečná zpráva FOR CARAVAN 2023

Facebook
Tipy na výlety
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje