FOR CARAVAN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

4camping.cz – největší e-shop pro turisty, milovníky pobytu v přírodě a kempování vás opět po roce zve na svůj stánek


 

Patříte mezi fanoušky turistiky nebo kempování? Pak byste si rozhodně neměli nechat uniknout návštěvu stánku 4camping.cz, největšího prodejce kempingového a turistického vybavení v Čechách i na Slovensku, držitele prestižního ocenění SHOP ROKU 2019.

 

Stánek 4camping.cz najdete v hale 1, sektoru D, na pozici 06. Na ploše 150 m2 naleznete pestrou nabídku přístaveb k osobním automobilům a širokou škálu kempingového vybavení a vychytávek ve velkých výstavních slevách. S výběrem vám poradí ochotný personál a těšit se můžete také na oblíbenou soutěž o hodnotné ceny. Všechno zboží bude možné přímo na místě vyzkoušet i koupit (samozřejmostí je i platba kartou).

 

„Rádi bychom vám v rámci naší prezentace nabídli co možná nejširší paletu zboží za ty nejlepší ceny, nicméně vzhledem k šířce našeho sortimentu bude i tak možné shlédnout a vyzkoušet pouze zlomek toho, co nabízíme na našem e-shopu,“ říká Tomáš Sedlák, event manager a ředitel sítě výdejen 4camping.cz, a s hrdostí v hlase dodává: „Vždyť jen v kategorii kempingového a turistického vybavení nabízíme téměř 3000 modelů od více než 200 značek.“

 

Na stánku 4camping.cz se můžete těšit na křesla, stoly, kuchyňky, skříňky, nádobí a další kempingové doplňky, spacáky, karimatky a polštářky a to vše od značek Outwell, Easy Camp, Robens, Vango, Coleman, Campingaz, Pinguin a Zulu. Prohlédnout si můžete také tolik žádané přístavby k obytným automobilům, k jejichž výběru vám řekne své i náš největší odborník Radek Martínek, který pro vás celoročně zajišťuje provoz showroomu přístaveb k automobilům a karavanům na Veselské ulici 699 v pražských Letňanech.

 

„Loni nás mile překvapily reakce zákazníků, kteří v drtivé většině s nadšením vítali vylepšený koncept vystavení i širší a ucelenější nabídku produktů. A právě tato zpětná vazba nás letos motivovala ke snaze vytvořit ještě lepší nabídku i atraktivnější prezentaci vystaveného zboží. Přijďte se podívat a přesvědčit se, zda se nám to podařilo,“ zve Tomáš Sedlák všechny návštěvníky veletrhu ForCARAVAN na stánek 4camping.cz

 

 






Více
Závěrečná zpráva FOR CARAVAN 2023

Facebook
Tipy na výlety
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje