FOR CARAVAN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

8 nejlepších karavanů a obytných vozů na HoppyGo


 

Karavan, obytné auto, bydlík nebo obytná dodávka – všechna tyto auta otevírají bránu svobodnému cestování podle vašich představ. Na platformě HoppyGo najdete desítky skvělých obytňáků, my jsme pro vás vybrali ty nejlepší!

 

1. Pro romantické duše / Praha & Ustí nad Labem

 

Na první pohled může tento Mercedes Sprinter vypadat jako obyčejná dodávka, ale zdání klame. Ukrývá totiž přestavbu na obytný vůz, díky které můžete bez obav vyrazit na cestu. Ve velkorysé výbavě najdete dokonce i hamaku, takže polední siestu můžete trávit třeba pod korunami stromů.

S Klárou, která vlastní tento Mercedes, jsme dokonce dali řeč na téma sdílení jejího čtyřkolého kamaráda na cesty. Náš rozhovor najdete zde.

 

2. Bez kompromisů / Praha

 

Plné kempy? S obytnou přestavbou VISU tenhle problém řešit nemusíte. Uvnitř budete mít maximální pohodlí, ať už bude venku třicet ve stínu nebo pršet. Vybavená kuchyň včetně lednice a postel přes celou šířku vozu změní vaše představy o kempování! Nespornou výhodou této vestavby jsou i našité závěsy jako stínidla proti Slunci.

 

3. Letní klasika / Praha

 

 

Obytný vůz s mrazákem, WC i kávovarem? Fiat Ducato obsahuje tolik praktických vychytávek, že se z něj možná po dovolené nebudete chtít vracet zpátky. Tohle je totiž opravdu byt na kolech!

 

4. Pro dobrodruhy / Cerekvička-Rosice

0218ab5119cc04c1ba8796403ff4047e

 

Volkswagen California je naprosto ideální společník na dobrodružné výpravy do přírody. Díky držáku na čtyři kola s ním můžete vyrazit prozkoumávat krásy české krajiny a když vás omrzí spaní uvnitř, ustelete si třeba pod širákem.

 

5. Japonský cestovatel / Praha

23600f79ff

 

V záplavě evropských výrobců aut se najdou i obytná auta vzdálenějších proveniencí. Přesně to je případ této Toyoty Hiace. Konverze tohoto MPV zajistila pohodlné dvoulůžko a menší kuchyňku. S Hiace tak můžeme také vyrazit kamkoliv a bez problému zaparkovat i na menších parkovacích stáních.

 

6. Komfort domova na čtyřech kolech / Brno

b0744a410c59f4c3a396cef5c5c23696

 

To pravé pro komfortní kempování! Díky širokému lůžku, plynovému vařiči a tekoucí vodě můžete procestovat celou Českou republiku, aniž byste se museli vzdát pohodlí spojeného s vaším domovem. Dodávka opět nabízí dvě varianty výpůjčky – s kempingovou vestavbou, nebo s prostorem až pro 9 osob.

 

7. Nenápadně / Praha

72724eaf76

 

Přestavba v tomto Transporteru nám připomíná známé pořekadlo o zlatých českých ručičkách. Zvenku tento Volkswagen působí jako jeden z milionu, uvnitř je to ale jiná „story“. Krásný, avšak fuknční interiér vám bude dělat společníka na cestách kamkoliv. Z výbavy nechybí hezké dvoulůžko, vybavená kuchyňka, nezávislé topení nebo nabíjecí USB porty a 220V zásuvku.

 

8. Luxusní a stylová varianta / Liberec

5b5b970d4d

 

I ve Stuttgartu se umí k cestování na čtyřech kolech postavit čelem. Sériová výbava Marco Polo mění osobní dodávku na stylový hotel. Ve výbavě tohoto vozu najdete pohon všech kol, adaptivní tempomat a místo, kde se vyspí až 5 cestovatelů.

 

Zdroj: HoppyGo

 






Více
Závěrečná zpráva FOR CARAVAN 2023

Facebook
Tipy na výlety
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje