FOR CARAVAN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR udělila odbornou záštitu 12. ročníku veletrhu FOR CARAVAN


 

AMSP ČR-Asociace malých a středních podniků a živnostníků České republiky byla založena v r. 2001 a je hlavním reprezentantem nejširšího podnikatelského segmentu v ČR. Zastřešuje malé a střední podniky (MSP), živnostníky a dále spolky, cechy a sdružení zastupující konkrétní profesní zájmy. 

 

Prostřednictvím odborných výborů je připomínkovým a podpůrným místem pro exportní politiku,  výzkum,  vývoj a inovace,  financování,  daně,  sociální politikudotace a vzdělávání

 

Hlavní aktivity směřuje asociace do devíti skupin malého a středního podnikání: digitalizace v podnikánízačínající podnikatelérodinné firmyřemeslníciženy v podnikáníobchodní provozovnymalé restauracedrobní pěstitelé a podnikatelé na venkověpodnikatelé 55+. Každá tato skupina je vlastním projektem asociace s vlastní webovou stránkou, sociálními sítěmi, aktivitami, partnery, rozpočtem, cílovou skupinou   a projektovým manažerem. Specifickými službami asociace jsou SOS útvar, který řeší šikanu drobných podnikatelů, nebo on-line poradny zaměřené na aktuální problematiku (EET, GDPR atd).

 

www.amsp.cz






Více
Závěrečná zpráva FOR CARAVAN 2023

Facebook
Tipy na výlety
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje