FOR CARAVAN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Karavanistická výzva s Klárou Hájek Velinskou pokračuje!


 

V červnu jsem v rámci výzvy 3×7 procestovala Čechy, a teď mě od čtvrtka 9. 9. čeká Morava. Tentokrát během sedmi dní navštívím 5 krajů a v nich 6 kempů. A proč „7“? Protože průměrná česká dovolená totiž trvá 7 dní. Takže kam se tentokrát s CestoManem vydáme?

 

 

Letem světem naší trasou

Je doba vinobraní, a tak nemohu začít jinde, než ve Znojmě. Už se moc těším, až ochutnám ta skvostná vína. Samozřejmě to nebudu přehánět, protože jsem řidič. Také jsem zvědavá, co si pro mě místní průvodci dál připraví.

 

Z kraje vína se přesuneme na Zlínsko, no jo, dalo by se říct, že do kraje slivovice a ovocných pálenek… tak snad nějakou také ochutnáme…

 

V dalších dnech zkontrolujeme Moravskoslezský kraj. Tam pro změnu tahají turisty do dolů. Ale i tento kraj má co nabídnout z přírodních krás a kulturních památek. Pojďte je s námi objevit.

 

Šestý den se začneme obracet zpátky do Čech a vezmeme to přes Olomoucký kraj a sedmý den strávíme na Vysočině.

 

Dokážete si tipnout, jaké zajímavosti cestou v uvedených krajích navštívíme a v jakých kempech budeme kempovat? Napište mi vaše tipy do komentářů na Facebooku a třeba po mém návratu získáte i nějakou tu cenu, neboť ani o soutěže, stejně jako tomu bylo v červnu, nebude nouze.

 

No a samozřejmě nezapomeňte sledovat můj facebook, kde budu každý večer hlásit informaci o kempu, který následující den navštívím a také řeknu co navštívíme. Je to důležité, protože pokud mě tam odchytnete, nebo na cestě zastavíte, okamžitě získáte nějaký ten dáreček na místě.

 

Dodavatelem reklamních předmětů 3x7 je iNETPrint.cz.

Čím pojedu

Nic se nemění. Chceme přece nováčkům mezi karavanisty ukázat, že s obytným autem se nemusí omezovat jen na letní sezónu. Takže opět mám půjčenou šestimetrovou alkovnu, ve které však nechybí vůbec nic pro bezvadnou rodinou dovolenou v jakémkoliv ročním období. Má zadní lůžko pro dvě osoby, prostornou kuchyňku i sprchu s WC. Tímto děkuji společnosti Hykro, která mi na cestu vůz zapůjčila a dodávám, že jej mají v nabídce půjčovny.

 

Zdroj: All4camper






Více
Závěrečná zpráva FOR CARAVAN 2023

Facebook
Tipy na výlety
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje