FOR CARAVAN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

NOVÁ PRAVIDLA PRO VSTUP NÁVŠTĚVNÍKA NA VELETRH: Kdo může přijít do Letňan?


 

Po nejnovějším zpřísnění pravidel pro účast na hromadných akcích se rozhodnutím Vlády ČR od 22. listopadu 2021 mění také podmínky pro vstup na veletrhy společnosti ABF.

 

Kdo se může účastnit veletrhu, aby na něm bylo pro všechny bezpečně?

 

Návštěvníci starší 12 let se musí prokázat buď potvrzením o dokončeném očkování, to je platné nejdříve 14 dní po finální dávce vakcíny, nebo potvrzením o prodělání nemoci COVID -19 ne starším 180 dní.

 

Výjimkou z výše uvedeného jsou návštěvníci ve věku 12 až 18 let, osoby s nedokončeným očkováním a lidé, kteří nemohou ze zdravotních důvodů očkování absolvovat (nutné potvrzení od lékaře). Tyto osoby se však musí při vstupu na výstaviště prokázat negativním PCR testem ne starším 72 hodin.

 

Od 22. 11. již nebudou uznávány antigenní testy a samotesty mimo výše zmíněné výjimky. Po vstupu na veletrh je také nutné dodržovat stávající pravidla: ve všech vnitřních a venkovních prostorách areálu musí mít lidé starší 12 let zakryté dýchací cesty respirátorem nebo obdobným prostředkem, udržovat rozestupy alespoň 1,5 metru s výjimkou členů jedné domácnosti a dezinfikovat si ruce.

 

Děkujeme za dodržování pravidel a těšíme se na setkání s Vámi na veletrzích v PVA EXPO PRAHA.






Více
Závěrečná zpráva FOR CARAVAN 2023

Facebook
Tipy na výlety
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje