FOR CARAVAN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Proč KaravanJede?


 

Než pro Vás něco koupíme, chceme to vidět na vlastní oči. Za svým dodavatelem číslo jedna osobně jezdíme a získáváme pravidelný pohled na výrobu, skladování i připravované novinky. Přímo s výrobcem jednáme o individuálních možnostech výroby na míru podle přání zákazníka. Jsme k dispozici jako technická podpora v záruce. Zajišťujeme proclení i transport do České republiky.

 

 

Co přináší značka DECAMP?

D - DESIGN (v čele turecké značky stojí bratři, kteří vystudovali design a spojili příjemné s užitečným - navrhují karavany pro své zákazníky tak, jakoby je vytvářeli přímo pro sebe)
E - EVROPA - zastoupení v Turecku, Německu, Francii, Norsku, Holandsku, Izraeli a s námi nově v ČR i SR!)
C - CENA (za stejnou cenu na trhu pořídíte karavany, kterým chybí naše extra silná izolace - v létě chladí/v zimě hřeje, výklopná střešní postel, která dokáže zvětšit užitnou kapacitu! nebo geniálně navržený prostor se zátěžovým interiérem pro denní používání v terénu)
A - ATRAKTIVITA portfolia (víte, že typ DECAMP C3 je na trhu jediný obytný přívěs, který uvnitř uveze i Vaši motorku a přitom nabízí prostor pro spaní, kuchyňku a oddělené WC s koupelnou?)
M - MOTTO (spolehlivě, bezpečně, pohodlně - jak pro rodiny s dětmi, tak pro všechny milovníky cestování nebo sportovní nadšence, kteří při jízdě svými koníčky potřebují kvalitní zázemí)
P - PRECIZNOST zpracování (více kvality = méně oprav = více spokojenosti a větší úspora času i peněz pro zákazníka)

 

www.karavanjede.cz

 

 






Více
Závěrečná zpráva FOR CARAVAN 2023

Facebook
Tipy na výlety
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje