FOR CARAVAN
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Najdete na veletrhu: FullVans s.r.o.


 

 

Společnost FullVans s.r.o. byla založena na konci roku 2021. Od ledna následujícího roku byla zahájena výroba obytných vestaveb pro renomovanou společnost z Německa. V květnu se podařilo dokončit první auto a společnost zahájila pásovou výrobu s cílem produkovat měsíčně minimálně 15 vozů. Již v srpnu 2022 se společnost dostala na pravidelnou produkci, čítající 25 aut měsíčně. Na podzim stejného roku založila společnost FullVans s.r.o. divizi, prostřednictvím které začala nabízet i individuální vestavby koncovým zákazníkům.

 

 

Nyní se Fullvans  zabývá výrobou českých obytných vestaveb pro nejpopulárnější dodávky.

 

Nová obytná vestavba Siesta je navržena pro nejoblíbenější modely dodávek v Česku a je k dispozici pro velikosti L2H2 a L3H2.

 

Od začátku se firma věnuje zejména sériové výrobě kompaktních obytňáků pro německého výrobce Clever a v dnešních dnech přichází na český i evropský trh s vlastní značkou Fullvans.

 

V momentální situaci na trhu s obytnými vozy, kdy je všechno vyprodané a čekací lhůty jsou dlouhé, navíc láká na jednoduchou dostupnost dodávek na přestavbu, rychlost dodání do pouhých 30 dnů, výbornou investici i překvapivě výhodnou cenu.

 

Nejnovější obytná vestavba se jmenuje Siesta a odkazuje na španělskou odpočinkovou tradici. Co dodat…, nabízí vám všechno, co pro přespání v obytňáku potřebujete.

 

Další variantou je obytná vestavba, jejíž základem se stala Toyota Proace Verso s tradiční délkou karoserie L1, tedy 4959 mm, která kromě praktického obytného modelu přináší také výklopný střešní stan a řadu dalších vychytávek.

Unikátní vestavby si ve Fullvans sami vyrábějí a následně montují do dodávek. Obytná vestavba je ideální pro všechny moderní dodávky značek Citroën, Peugeot, Fiat a Opel ve velikostech L2H2 a L3H2.

 

Pro zachování co nejlepšího komfortu přespávání i plnohodnotného kempování je navržena jako dvoumístná, v delší konfiguraci L3 až třímístná.

 

Všechny přestavěné dodávky současně disponují kompletním interiérem jako velké obytňáky, a dokonce i podobně navrženým. Kuchyňku s jídelním koutem jednoduše přeměníte na lůžkovou část pro až tři lidi, podle velikosti dodávky, a v oddělené kabince najdete koupelnu se sprchovým koutem, umyvadlem i zvenku vyjímatelnou WC kazetou Thetford.

 

Pro co nejdelší bydlení je vám k dispozici 70litrová lednice s mrazákem a oboustranným otevíráním nebo nádrže na 45 litrů čisté vody a 90 litrů odpadní vody.

 

Už slušnou základní výbavu je možné si ještě zlepšit volitelnými prvky. Ty přidávají další okna v obytném prostoru nebo upravují barvu dekoru a tvary překližkové vestavby. Vylepšit je možné i technické zázemí a připlatit si za samostatný bojler nebo nezávislé naftové topení Truma s bojlerem, přídavnou druhou baterii pro obytný prostor a zadní parkovací kameru….

 

Společnost Fullvans klade důraz na kvalitu zpracování, kvalitní materiály a pochopitelně i na cenu. Ta je optimalizována mimo jiné i faktem, že většinu materiálu si produkuje sama a ten, který musí kupovat v rámci celé Evropy tak nakupuje ve velkém množství za příznivé ceny. Ve výrobním závodu nechybí vlastní truhlárna s CNC kde se vyrábí nábytek, izolace a polstrování. Společnost má i speciální pracoviště, produkující kompletní kabeláž.

 

Více informací získáte na webu: www.fullvans.com, tel. kontakt - Petr Fulín:  602 392 812

 

Obytná vestavba Siesta

 

Obytná vestavba Toyota Proace






Více
Závěrečná zpráva FOR CARAVAN 2023

Facebook
Tipy na výlety
Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje